60 de copii au petrecut în Tabăra Bucuriei de la biserica USM

1136

În perioada 14 și 18 iunie, biserica cu hramul ”Întâmpinarea Domnului” din cadrul USM, dimpreună cu rectoratul instituției, au organizat o primă ediție a Taberei Bucuriei 2021.

Circa 60 de copii din parohie și ai angajaților universității s-au bucurat de o tabără neordinară, care a inclus: rugăciune, sport, ateliere de creație, lecții de chitară, excursii și concursuri. Copiii cu vârsta cuprinsă între 7 și 12 ani s-au împrietenit și au învățat mai multe lucruri folositoare, iar tabăra s-a încheiat cu un concert de cântece de suflet și un spectacol.

Cu copiii au muncit câțiva pedagogi și voluntari, toți fiind apreciați cu diplome de mulțumire din partea organizatorilor.

”Suntem la cea de-a șasea ediție a Taberei Bucuriei, deși în parohie organizăm mai bine de zece ani activități cu și pentru copii. Din acest an ne-a susținut rectoratul instituției, ceea ce a presupus un program mai diversificat pentru copiii care au petrecut în această tabără.

Într-adevăr e o tabără a bucuriei, pentru că copiii au avut parte de clipe aparte, de aleasă bucurie sufletească, iar de rând cu ei și noi, cei care am stat alături de ei, ne-am amintit de frumoasele clipe ale copilăriei. Nădăjduim, să putem organiza și alte ediții ale taberei, care vor fi axate pe diverse vârste și interese ale copiilor și adolescenților”, a menționat părintele Octavian Moșin, preot-paroh la biserica universitară.


Articole postate de același autor
681

„Chipul slavei Tale celei negrăite sunt, deşi port rănile păcatelor.” Duminica Fiului Risipitor la Mănăstirea Curchi

În pilda Fiului Risipitor Domnul ne zugrăveşte adevărata dra­goste dumnezeiască în culori atât de vii încât ele ne strălucesc cum străluceşte înaintea ochilor lumea când, după întunericul nopţii, răsare soarele. Trecerea a două mii de ani nu a şters cu nimic aces­ta strălucire şi ea nu se va ştege niciodată câtă vreme vor fi oameni […]


Foto