60 de copii au petrecut în Tabăra Bucuriei de la biserica USM

1428

În perioada 14 și 18 iunie, biserica cu hramul ”Întâmpinarea Domnului” din cadrul USM, dimpreună cu rectoratul instituției, au organizat o primă ediție a Taberei Bucuriei 2021.

Circa 60 de copii din parohie și ai angajaților universității s-au bucurat de o tabără neordinară, care a inclus: rugăciune, sport, ateliere de creație, lecții de chitară, excursii și concursuri. Copiii cu vârsta cuprinsă între 7 și 12 ani s-au împrietenit și au învățat mai multe lucruri folositoare, iar tabăra s-a încheiat cu un concert de cântece de suflet și un spectacol.

Cu copiii au muncit câțiva pedagogi și voluntari, toți fiind apreciați cu diplome de mulțumire din partea organizatorilor.

”Suntem la cea de-a șasea ediție a Taberei Bucuriei, deși în parohie organizăm mai bine de zece ani activități cu și pentru copii. Din acest an ne-a susținut rectoratul instituției, ceea ce a presupus un program mai diversificat pentru copiii care au petrecut în această tabără.

Într-adevăr e o tabără a bucuriei, pentru că copiii au avut parte de clipe aparte, de aleasă bucurie sufletească, iar de rând cu ei și noi, cei care am stat alături de ei, ne-am amintit de frumoasele clipe ale copilăriei. Nădăjduim, să putem organiza și alte ediții ale taberei, care vor fi axate pe diverse vârste și interese ale copiilor și adolescenților”, a menționat părintele Octavian Moșin, preot-paroh la biserica universitară.


Articole postate de același autor
1139

A trecut la Domnul preacucernicul părinte și pictor bisericesc Iurie Beiu

Zilele acestea a trecut la Domnul preacucernicul părinte Iurie Beiu, preot al bisericii „Nașterea Maicii Domnului” din s. Șalvirii Vechi. Slujba Prohodului a fost săvârșită de către protopopul bisericilor din raionul Drochia protoiereul mitrofor Pavel Vuluța, împreună cu un sobor de preoți din circumscripție. Părintele Iurie Beiu a fost primul paroh al bisericii „Sf. Apostoli […]