Bucuria sărbătorii Nașterii Domnului la Orfelinatul ,,Preafericitul Iosif”

2651

În dimineaţa zilei Preasfinţitul PETRU, Episcop de Ungheni şi Nisporeni s-a deplasat la casa de copii orfani “Preafericitul Iosif” din mun.Chişinău.

Naşterea Domnul este o sărbătoare mult aşteptată     îndeosebi  de  copii. E vremea colindelor şi a cadourilor. La Orfelinatul „Preafericitul Iosif ” de sub egida mănăstirii Hîncu, este deja o frumoasă tradiţie ca în fiecare an de Naşterea Domnului, copii să prezinte un concert cu genericul “Creştini, Crăciunul a sosit!”

Copii au impresionat oaspeţii prin talentul şi calităţile lor artistice.  Ei au cîntat,  au dansat, au prezentat scenete. La concertul au fost prezenţi oaspeţi de onoare,dna Rodica Terehovschi, șefa direcției municipală pentru dreptul copiilor, dna Tamara Lesnic, şefa Direcţiei  Protecţiei Copilului din sectorul Buicani, dna Galina Zinari specialist principal a Direcției Protecției Copilului a raionului Ialoveni  şi absolvenţii acestei instituţii, care în prezent îşi fac studiile la cele mai prestigioase universităţi din ţară.

La finele concertului copii au primit dulciuri  şi  diverse  cadouri din partea Preasfințitului PETRU.

sursa http://episcopia-ungheni.md/


Articole Asemănătoare
1754

Fortăreaţa duhovnicească a Hârbovăţului în haine de sărbătoare

 Ziua de 14 octombrie pentru țara noastră este una plină de semnificație duhovnicească, deoarece în această zi calendarul creștin ne amintește cinstirea celei mai importante icoane făcătoare de minuni din țara noastră, a Maicii Domnului de la Hârbovăț și de sfinții preaslăviți pe pământul Moldovei.      Liturghia praznicală a fost săvârșită de Preasfințitul PETRU, Episcop […]

Articole postate de același autor
793

Adunarea preoților Vicariatului de Soroca

Marți, 5 noiembrie 2019, în biserica „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie” din municipiul Soroca a avut loc adunarea ordinară a preoților din cadrul Vicariatului de Soroca. În debutul întrunirii Preasfinția Sa Ioan, Episcopul de Soroca a făcut o trecere în revistă a evenimentelor ce au avut loc de la ultima întâlnire a clerului sorocean până în […]