Ziua Poliției Naționale marcată la Soroca

487

La 18 decembrie curent, Preasfinția Sa Ioan, Episcopul Sorocii a vizitat Inspectoratul de Poliție Soroca pentru a participa la manifestarea solemnă prilejuită de aniversarea a XXVIII-a a Poliției Naționale a Republicii Moldova.

La acest eveniment festiv au fost prezenți Dl Comisar-Șef Veaceslav RUSNAC, Șef al Inspectoratului de Poliție Soroca, Protoiereul Nicolae CRAVEȚ, Secretar al Vicariatului și Protopop al bisericilor din raionul Soroca, Dl Ghenadie MUNTEAN, Președinte al raionului Soroca, Dl Victor SĂU, Primar al municipiului Soroca, Dl Serghei CEBOTARI, Procuror-șef al raionului Soroca, ofițerii și colaboratorii IP Soroca, veterani și oaspeți.

Episcopul sorocean s-a adresat celor prezenți cu un mesaj de felicitare, reliefând rolul poliției în societate, totodată, oferind în dar instituției o icoană a Nașterii Domnului.

sursa http://ioanmosnegutu.info

 


Articole postate de același autor
6412

Ce înseamnă să te supui soțului și ce înseamnă să-ți iubești soția?

Fiecare are câte un model de supunere și câte un model de iubire clar. Cred că a te supune soțului nu înseamnă a-i mirosi ciorapii murdari, a-l descălța de ciorapi și nici a-i admite toate mojiciile. Dacă cel mai bun prieten este cel care te apără de tine însuți, înseamnă că cea mai bună soție […]