Zece familii cu nou-născuți din mun. Chișinău au primit pătuțuri și alte daruri din partea Centrului Social-Misionar de la Catedrala Sf. Vineri

1320

Cu binecuvântarea ÎPS Mitropolit Vladimir, zece familii cu nou-născuți din municipiul Chișinău au primit susținere materială din partea Centrului Social-Misionar „Icoana Maicii Domnului Bucuria tuturor celor necăjiți” al Mitropoliei.

Astfel, fiecare familie a primit câte un pătuț pentru nou-născuți, pachete cu jucării, haine și încălțăminte pentru copii.

Darurile au fost repartizate beneficiarilor de către tinerii voluntari ai Mitropoliei Moldovei.

Acțiunea s-a desfășurat în parteneriat cu Magazinul de mobilă și mărfuri de uz casnic „NOU DIN NOU” (a cărui venit este direcționat către susținerea diferitor proiecte social-caritabile din țara noastră), care s-a alăturat inițiativei Bisericii, venind în sprijinul copiilor din familiile nevoiașe.

Sectorul Sinodal Activitate Socială și Caritate,

Sursa: mitropolia.md


Articole postate de același autor
193

Sărbătoarea Sfîntului Apostol Andrei la Catedrala „Sf. Irh. Nicolae” din Orhei

În ziua pomenirii Sfîntului Apostol Andrei cel Întîi Chemat, enoriaşii Catedralei „Sf. Irh. Nicolae” din Orhei s-au adunat în număr mare pentru a participa la Sfînta Liturghie Arhierească oficiată de către Înaltpreasfinţitului Nicodim, Arhiepiscop de Edineţ şi Briceni, înconjurat de un sobor de preoţi şi diaconi. În cuvîntul său de învățătură, Vlădica a vorbit creștinilor […]


Foto