Volumul „Prețul iubirii” al părintelui Savatie Baștovoi va fi lansat la Biserica USM

1456

Biserica "Întâmpinarea Domnului" din incinta USM vă invită miercuri, 26 decembrie 2018, ora 18.30 la prezentarea volumului "Pretul iubirii", scris de părintele Savatie Baștovoi.

"Prețul Iubirii" este o carte despre căutările eterne ale oamenilor și prețul pe care sînt nevoiți să‑l plătească pentru a le avea. Uneori oamenii plătesc cu viața lor prețul fericirii și al iubirii, fără ca măcar să ajungă să le trăiască. 

"În iubire noi ne pierdem identitatea, murind în chip mistic pentru celălalt. Renunțăm la tot ce sîntem, la orgoliu, la dorințe personale, la odihnă, la bucurii, la locul nostru, doar pentru a ne afla lîngă cel iubit și a fi pe placul lui. Apostolul Pavel descrie și el iubirea în același chip: „dragostea nu caută ale sale, ci ale aproapelui”, spune autorul. 

Recent, volumul “Prețul iubirii” a devenit cea mai vîndută carte (în ziua lansării) din istoria librăriei Sophia.  Ne bucurăm că avem ocazia să vă prezentăm cartea la scurt timp de la apariția sa. 

Vă aşteptăm alături de noi!

 


Articole postate de același autor
3704

10 motive la care să te gândești bine înainte să-ți vaccinezi copiii

A fi părinte presupune să iei multe decizii atunci când copilul este prea mic pentru a putea hotărî pentru el. Poate una dintre cele mai grele decizii este cea legată de vaccinarea micuțului tău și este foarte important să înțelegem riscurile implicate, riscuri despre care industria pro-vaccinări nu vorbește. Mai jos vă prezentăm o scurtă […]