Va așteptăm la Școala Familiei (sesiunea 3)!

654

Atelierele de săptămâna aceasta sunt susținute de Prof. dr. Alina Mirică, mamă a 6 copii, colaborator la revista Familia Ortodoxă, o doamnă minunată și un specialist și Om deosebit.

Iată tematicile săptămânii:
Sâmbătă, 23 februarie:   
10:00-13:00 - Educație pentru caracter +Autoritatea și stilurile parentale
Duminică, 24 februarie: 
13:00-16:00 - Alimentația sănătoasă

Locația rămâne aceeași -Sfatul Țării 9 (lângă muzeul de etnografie) Arbuz Family Club, și prețul e același - 300 lei de sesiune.

DORITORII SUNT RUGAȚI SĂ SE ÎNSCRIE ÎN PREALABIL, preferabil până joi, 21 februarie, la nr. de telefon 069260429, Oltea Boldureanu.

Vă așteptăm cu drag, cu mic cu mare, mămici, tătici și copii frumoși!


Articole Asemănătoare
788

Va așteptăm la Școala Familiei (sesiunea 2)!

Săptămâna aceasta, Școala Familiei Chișinău vine cu 3 ateliere speciale, alaturi de psihoterapeutul și trainerul din Romania Maria Magdalena Chipon, o prezență deosebită și un om special. Tematicile sunt de mare actualitate și vin cu mult folos, pentru părinții/soții doritori de a-și îmbunătăți calitatea relațiilor din cadrul familiei și de a-și înțelege mai bine copiii […]

    Articole postate de același autor
    3266

    Dragostea: durerea ta în inima mea!

    Clipe dulci, dar și amare, trec zilnic pe lângă noi. Unele cioplesc în lemnul ori în piatra fiinţei noastre, altele sunt sunete ale unei simfonii divine. Cu gândurile ori cu faptele încercăm să scoatem, fiecare în parte, cuiele din scândurile vieții noastre. În fiecare dintre noi este clipa și veșnicia. Cu gurile acestea spunem rugăciuni. […]