Va așteptăm la Școala Familiei (sesiunea 2)!

667

Săptămâna aceasta, Școala Familiei Chișinău vine cu 3 ateliere speciale, alaturi de psihoterapeutul și trainerul din Romania Maria Magdalena Chipon, o prezență deosebită și un om special.
Tematicile sunt de mare actualitate și vin cu mult folos, pentru părinții/soții doritori de a-și îmbunătăți calitatea relațiilor din cadrul familiei și de a-și înțelege mai bine copiii și modul lor de a vedea lumea, fie că sunt băieți sau fete.

Programul este următorul:

Sâmbătă, 26 ianuarie   
10:00-14:30 - Motivația - cheia învățării +
Comunicarea și gestionarea conflictelor în familie

Duminică, 27 ianuarie
13:00-16:00 - Băieți și fete în creștere!

Locația rămâne aceeași -Sfatul Țării 9 (lângă muzeul de etnografie) Arbuz Family Club, și prețul e același - 300 lei de sesiune(adică toate 3 teme).

Cei ce doresc sa se înscrie, sunt rugați să o facă la nr. de tel 069260429, Oltea Boldureanu.

Vom avea ocazia să ne cunoaștem mai bine pe noi înșine și unii pe alții, să înțelegem că avem probleme asemănătoare, să găsim împreună soluții și să începem să re-învățăm ce înseamnă să ai PRIETENI.

Vă așteptăm cu drag, in Familia "Școala Familiei"!


Articole Asemănătoare
530

Va așteptăm la Școala Familiei (sesiunea 3)!

Atelierele de săptămâna aceasta sunt susținute de Prof. dr. Alina Mirică, mamă a 6 copii, colaborator la revista Familia Ortodoxă, o doamnă minunată și un specialist și Om deosebit. Iată tematicile săptămânii: Sâmbătă, 23 februarie:    10:00-13:00 – Educație pentru caracter +Autoritatea și stilurile parentale Duminică, 24 februarie:  13:00-16:00 – Alimentația sănătoasă Locația rămâne aceeași -Sfatul Țării 9 […]

    Articole postate de același autor