Un bărbat din capitală, recent ieşit din puşcărie, a pornit din nou pe calea greşită. Acesta a furat din zeci de biserici pe parcusul unei luni de zile

1192

Un bărbat din capitală, recent ieşit din puşcărie, a pornit din nou pe calea greşită. Acesta a furat din zeci de biserici, din mai multe raioane din ţară, pe parcusul unei luni de zile. 

Potrivit poliţiei, bărbatul a ieşit din puşcărie luna trecută, iar pe parcursul acestei luni, cât a fost în libertate, s-a apucat din nou de lucrurile pentru care a fost condamnat.

Bărbatul în vârstă de 44 de ani a intrat in zeci de biserici din raioanele Străşeni, Ungheni, Hânceşti, Rezina şi a furat de acolo produse alimentare şi bani. Valoarea bunurilor furate se ridică la peste 30 de mii de lei.

Pe cazuri au fost pornite mai multe cauze penale, iar făptaşul a fost reţinut pentru 72 de ore. La moment se adună probe şi se stabileşte dacă bănuitul nu este implicat şi în alte cazuri.

 

Sursa: protv.md


Articole postate de același autor
442

În perioada 23-26 septembrie 2022, a avut loc Drumul Crucii și al Pocăinței închinat sărbătorii Înălțării Sfintei Cruci

Cu binecuvântarea ÎPS Vladimir, Mitropolit al Chişinăului şi al Întregii Moldove, în perioada 23 – 26 septembrie 2022, în Republica Moldova s-a desfășurat un Drum al Crucii şi al Pocăinţei cu deplasarea în autocare, prilejuit de sărbătoarea Înălțării Sfintei Cruci, pe un traseu prestabilit: s. Naslavcea, r. Ocnița; or. Vulcănești; or. Ungheni; s. Holercani, r. […]