Un bărbat din capitală, recent ieşit din puşcărie, a pornit din nou pe calea greşită. Acesta a furat din zeci de biserici pe parcusul unei luni de zile

919

Un bărbat din capitală, recent ieşit din puşcărie, a pornit din nou pe calea greşită. Acesta a furat din zeci de biserici, din mai multe raioane din ţară, pe parcusul unei luni de zile. 

Potrivit poliţiei, bărbatul a ieşit din puşcărie luna trecută, iar pe parcursul acestei luni, cât a fost în libertate, s-a apucat din nou de lucrurile pentru care a fost condamnat.

Bărbatul în vârstă de 44 de ani a intrat in zeci de biserici din raioanele Străşeni, Ungheni, Hânceşti, Rezina şi a furat de acolo produse alimentare şi bani. Valoarea bunurilor furate se ridică la peste 30 de mii de lei.

Pe cazuri au fost pornite mai multe cauze penale, iar făptaşul a fost reţinut pentru 72 de ore. La moment se adună probe şi se stabileşte dacă bănuitul nu este implicat şi în alte cazuri.

 

Sursa: protv.md


Articole postate de același autor
1395

Limba „ascuțită”, dușmanul numărul unu în viața de familie

În nici un caz nu trebuie ca soţii să-şi îngăduie grosolănii, violenţe şi jigniri. Adeseori, un mare rău în relaţiile conjugale este reprezentat de limba neînfrânată, atunci când soţii, aprinşi de mânie, îşi aruncă unul altuia jigniri de tot felul. Rănile lăsate în suflet de aceste săgeţi verbale sângerează apoi multă vreme. Cartea Sfântă pune […]


Foto