Slujba de pomenire la 40 zile de la trecerea la cele veșnice a vrednicului de pomenire prot. mitr. Nicolae Gavriliță

564

Luni, 4 aprilie 2022, în prima parte a zilei, conducerea de vîrf a Sectorului Sinodal Activitate Pastorală în MAI, Ministerul Apărării şi Organele de Drept, în persoana Președintelui Sectorului, Preacuviosul Părinte Arhimandrit Nicolae (Roșca), Duhovnicul Mănăstirii Ciuflea împreună cu vicepreședintele, șefii de direcție și preoții militari din Direcția Ministerului Apărării sau deplasat în parohia „Nașterea Maicii Domnului” Stăuceni, unde au săvârșit slujba de pomenire la 40 zile de la trecerea la cele veșnice a vrednicului de pomenire prot. mitr. Nicolae Gavriliță, tatăl Preotului-paroh Gheorghe Gavriliță.

Precuvioșia Sa, Arhimandritul Nicolae sa adresat cu un cuvânt de condoleanțe la adresa îndureratei familii Gavriliță, totodată a vorbit despre ceea ce a fost regretatul Părinte Nicolae Gavriliță subliniind faptul că „inițiatorul zidirii unei Biserici cu hramul „Nașterea Maicii Domnului” în Stăuceni, a fost însuși Părintele Nicolae, gînd dus astăzi la bun sfîrșit de fiul său, prot. mitr. Gheorghe Gavriliță. Credem și nădăjduim că prin rugăciunile Preoților și a tuturor creștinilor care la-U cunoscut pe Părintele, Dumnezeu îi va rândui odihnă veșnică întru Împărăția Cerurilor. Veșnica lui pomenire”.

Sursa: ciuflea.md

 


Articole postate de același autor
575

La Orhei s-a desfășurat Marșul pentru Familie: „Familia este acel mediu în care se cultivă valorile care contribuie la o lume mai bună, o lume în care Dumnezeu e la El acasă.” (PS Siluan)

La data de 15 mai 2022, de ziua Internațională a Familiei, Vicariatul Orhei în parteneriat cu autoritățile Raionale și Municipale au organizat Marșul pentru Familie. Așa cum orice lucru bineplăcut Domnului se începe cu o rugăciune, evenimentul a debutat cu un moleben pentru bunăstarea Familiilor săvârșit de Preasfințitul Siluan, Episcop de Orhei, Vicar mitropolitan la […]