Slujba de pomenire la 40 zile de la trecerea la cele veșnice a vrednicului de pomenire prot. mitr. Nicolae Gavriliță

329

Luni, 4 aprilie 2022, în prima parte a zilei, conducerea de vîrf a Sectorului Sinodal Activitate Pastorală în MAI, Ministerul Apărării şi Organele de Drept, în persoana Președintelui Sectorului, Preacuviosul Părinte Arhimandrit Nicolae (Roșca), Duhovnicul Mănăstirii Ciuflea împreună cu vicepreședintele, șefii de direcție și preoții militari din Direcția Ministerului Apărării sau deplasat în parohia „Nașterea Maicii Domnului” Stăuceni, unde au săvârșit slujba de pomenire la 40 zile de la trecerea la cele veșnice a vrednicului de pomenire prot. mitr. Nicolae Gavriliță, tatăl Preotului-paroh Gheorghe Gavriliță.

Precuvioșia Sa, Arhimandritul Nicolae sa adresat cu un cuvânt de condoleanțe la adresa îndureratei familii Gavriliță, totodată a vorbit despre ceea ce a fost regretatul Părinte Nicolae Gavriliță subliniind faptul că „inițiatorul zidirii unei Biserici cu hramul „Nașterea Maicii Domnului” în Stăuceni, a fost însuși Părintele Nicolae, gînd dus astăzi la bun sfîrșit de fiul său, prot. mitr. Gheorghe Gavriliță. Credem și nădăjduim că prin rugăciunile Preoților și a tuturor creștinilor care la-U cunoscut pe Părintele, Dumnezeu îi va rândui odihnă veșnică întru Împărăția Cerurilor. Veșnica lui pomenire”.

Sursa: ciuflea.md

 


Articole postate de același autor
502

„Soțiile noastre poartă în metamorfoza corpului lor istoria familiei, semne firești ce țin de iubire.”

Recent declarațiile lui George Buhnici despre femei, un influencer cu peste un milion de abonați, au dat naștere la mai multe valuri mediatice. Acesta critica trupul mai puțin perfect al femeii, faptul că pielea lor capătă vergeturi. Unul dintre răspunsuri aparține lui Eduard Dumitrache, colaborator și la blogul nostru: „Soția mea după trei nașteri nu […]


Foto