Slujba Acatistului Acoperământului Maicii Domnului la Catedrala Mitropolitană din Chișinău

358

Strălucit-ai Fecioară a lui Dumnezeu, din aurora dreptății, Soarele cel adevărat, luminând pe toți cu înțelepciune de la Dumnezeu Fiul tău și aducând la cunoștința adevărului pe cei ce cu credință cântă ție: Bucură-te bucuria noastră, acoperă-ne pe noi de tot răul cu cinstitul tău Acoperământ. (din Icosul 6)

Înaltpreasfințitul Părinte Vladimir, Mitropolit al Chișinăului și al Întregii Moldove înconjurat de un sobor de preoți și diaconi a oficiat în dimineața zilei de vineri, 8 iulie 2022, slujba Acatistului Acoperământului Maicii Domnului, în fața icoanei Maicii Domnului de la Hârbovăţ, la Catedrala Mitropolitană din municipiul Chișinău.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media

Sursa: mitropolia.md


Articole postate de același autor
831

Daruri de Nașterea Domnului și bucuria colindelor vestită pacienților și medicilor Spitalului Nr. 4 din Capitală

Spitalul Nr. 4 din Capitală s-a înveșmântat în straie de bucurie sfântă, primind cum se cuvine pe cei dintâi colindători care i-au trecut pragul și anume Corul de copii „Theotokos” ai Centrului Social-Misionar „Icoana Maicii Domnului Bucuria tuturor celor necăjiți” de la Catedrala Sf. Vineri din Chișinău, dirijat de Prof. Anghelina Usatîi. Minirecitalul de colinde, […]