ÎPS Mitropolit Vladimir a primit la Reședința mitropolitană pe Dl Academician Gheorghe DUCA și Directorul liceului „Alexandr Pușkin” din Chișinău, Dna Oxana ABRAMOVA

382

În dimineața zilei de vineri, 8 iulie 2022, ÎPS Mitropolit Vladimir a primit la Reședința mitropolitană pe Dl Academician Gheorghe DUCA și Directorul liceului „Alexandr Pușkin” din Chișinău, Dna Oxana ABRAMOVA.

În cadrul audienței, Mitropolitul a mulțumit cordial interlocutorilor săi pentru activitatea rodnică și sârguincioasă întru susținerea valorilor moral-creștine în societate și pentru spirijinul acordat Bisericii Ortodoxe din Moldova.

Cu acest prlej, Ierarhul a înmânat următoarele decorații:

Dl Academician Gheorghe DUCA – Ordinul Recunoștinței
Oxana ABRAMOVA – ordinul „Cuvioasa Parascheva”, gr.III.

La rândul lor, cei prezenți au mulțumit arhipăstorului pentru gestul mărinimos și pentru bunăvoința manifestată, declarându-se dispuși să muncească și mai departe pentru promovarea valorilor ziditoare ale Bisericii strămoșești.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media,

Sursa: mitropolia.md


Articole postate de același autor
1266

Serbare Putna – 150: Studenții vor dona o candelă de argint pentru mormântul Sf. Domnitor Ștefan cel Mare

Studenții români din țară și diaspora vor aniversa la Mănăstirea Putna 150 de ani de la Serbarea Românilor de Pretutindeni organizată acolo de studentul Mihai Eminescu și generația lui. În 15 august, tinerii vor depune o candelă de argint pe mormântul Sfântului Domnitor Ștefan cel Mare, ca simbol al continuității idealului unității și identității naționale. Gestul lor […]