Set de calculatoare oferite Colegiului „Mihai Eminescu” din Soroca

813

Joi, 27 februarie curent, la Colegiul „Mihai Eminescu” din municipiul Soroca a fost inaugurat un laborator de informatică.

La eveniment au participat Dna Tatiana Vișniovaia, directorul instituției, episcopul Ioan de Soroca, prot. Nicolae Craveț, secretar și protopop al Vicariatului de Soroca, prot. Teodor Pelin, protopop de Criuleni și Dubăsari, prot. Alexandru Ilescu, profesori și elevi.
Laboratorul este dotat cu douăsprezece calculatore, ce au fost oferite Colegiului din cadrul proiectului de caritate moldo-olandez „Întinde mâina pentru Moldova”.

Doamna director Tatiana Vișniovaia a exprimat mulțumire Preasfințitului episcop Ioan, protopopilor de Soroca și Criuleni pentru implicarea nemijlocită în vederea obținerii acestui suport didactic, destinat elevilor din acest colegiu.

La rândul său, arhiereul Sorocii și-a exprimat bucuria realizării proiectului, remarcând deschiderea partenerilor din Olanda în acest domeniu, iar elevilor le-a urat succese binecuvântate la studii.

Prot. Nicolae Craveț și prot. Teodor Pelin au vorbit profesorilor și elevilor despre oportunitatea unor proiecte de viitor, în parteneriat cu asociația de caritate din Olanda.

sursa http://ioanmosnegutu.info/


Articole postate de același autor
832

Episcopul Ioan de Soroca a săvârșit un pelerinaj la locurile sfinte din Rusia

În perioada 1-3 octombrie 2019, cu binecuvântarea ÎPS Vladimir, Mitropolit al Chișinăului și al întregii Moldove, Episcopul Ioan de Soroca a săvârșit un pelerinaj la locurile sfinte din Rusia. Astfel, ierarhul a vizitat lavra „Sfânta Treime” din Serghiev Posad, mănăstirea stavropighială „Acoperământul Maicii Domnului” din orașul Moscova, Catedrala „Adormirea Maicii Domnului” din orașul Vladimir și […]