Seri duhovnicești USM – Cum depășim crizele și ne întărim duhovnicește – 03.11.2021

1570

Miercuri, 3 noiembrie, ora 19.00, în cadrul Serilor Duhovnicești vom avea ca invitat psihologul rus Mihail Hasminski, psiholog ortodox, Membru al Asociației Psihologilor Oncologi din Rusia. ”Cum depășim crizele și ne întărim duhovnicește” este tema întâlnirii. Discuția va fi moderată de Părintele Octavian Moșin.

Mihail Hasminski este specializat în depășirea crizelor; este redactor-șef al revistei online "Psihologia ortodoxă rusă”, co-autor și autor a 14 cărți, precum și a numeroase publicații și interviuri despre crize și psihologia ortodoxă, traduse și publicate în diverse ediții în engleză, română, chineză, ucraineană și germană. Este implicat în activități didactice, de cercetare și publice de amploare. Susține frecvent prelegeri, seminarii și cursuri de formare în diferite regiuni ale Federației Ruse.

Evenimentul va putea fi urmărit accesând linkul: https://www.facebook.com/events/2874700816174978/

Discuția va fi difuzată în limba rusă, ulterior vom transmite înregistrarea cu subtitrare în limba română.

Va fi posibilă adresarea de întrebări, prin comentarii și mesaje. Vă așteptăm cu drag!


Articole postate de același autor
1561

Duminica a V-a din Postul Mare, a Cuvioasei Maria Egipteanca la Mănăstirea Curchi

În Duminica a V-a a Postului Mare, cea a Cuvioasei Maria Egipteanca, Prea Sfințitul Siluan, Episcop de Orhei, Vicar Mitropolitan, înconjurat de un sobor de slujitori, a oficiat Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie la Mănăstirea Curchi. Această Duminică Biserica Ortodoxă a consacrat-o Sfintei Cuvioase Maria Egipteanca, celei care a reușit să se ridice din cele mai […]