Seri duhovnicești USM – Cum depășim crizele și ne întărim duhovnicește – 03.11.2021

772

Miercuri, 3 noiembrie, ora 19.00, în cadrul Serilor Duhovnicești vom avea ca invitat psihologul rus Mihail Hasminski, psiholog ortodox, Membru al Asociației Psihologilor Oncologi din Rusia. ”Cum depășim crizele și ne întărim duhovnicește” este tema întâlnirii. Discuția va fi moderată de Părintele Octavian Moșin.

Mihail Hasminski este specializat în depășirea crizelor; este redactor-șef al revistei online "Psihologia ortodoxă rusă”, co-autor și autor a 14 cărți, precum și a numeroase publicații și interviuri despre crize și psihologia ortodoxă, traduse și publicate în diverse ediții în engleză, română, chineză, ucraineană și germană. Este implicat în activități didactice, de cercetare și publice de amploare. Susține frecvent prelegeri, seminarii și cursuri de formare în diferite regiuni ale Federației Ruse.

Evenimentul va putea fi urmărit accesând linkul: https://www.facebook.com/events/2874700816174978/

Discuția va fi difuzată în limba rusă, ulterior vom transmite înregistrarea cu subtitrare în limba română.

Va fi posibilă adresarea de întrebări, prin comentarii și mesaje. Vă așteptăm cu drag!


Articole postate de același autor
802

Drumul Crucii în jurul municipiului Soroca în ajunul prăznurii liturgice a Icoanei Maicii Domnului „Cea cu trei mâini”

Vineri, 24 iulie 2020, în ajunul sărbătorii „Icoana Maicii Domnului „Cea cu trei mâini””, clerul și credincioșii soroceni au participat la tradiționalul Drum al Crucii, parcurs în jurul municipiului Soroca. Procesiunea din ajunul sărbătorii Icoanei Maicii Domnului „Cu trei mâini” a fost condusă de Preasfințitul Ioan, Episcopul Sorocii, Vicar al Mitropoliei Chișinăului și a Întregii […]


Foto