Sărbătoarea Naşterii Maicii Domnului la penitenciarul din s. Hruşca

1393
 În ziua de 21.09.2016 de sarbatoarea Nașterii Maicii Domnului în biserica din penitenciar s-a săvirșit Sfînta și Dumnezeiasca Liturghie, în timpul căreia deținutele în primul rînd au mulțumit Domnului și Maicii Domnului pentru toate cele bune și mai puțin bune petrecute în viața fiecărui creștin, și s-au rugat pentru ertarea păcatelor ale sale și ale întregului popor creștin de pretutindeni.   
 
 La sfirșitul Liturghiei s-au adus cîntece Maicii Domnului, i-ar parohul bisericii, Protoiereul Mitrofor Valeriu MOCRICIUC, a rostit un cuvînt de învățătură și le-a felicitat pe surorile întru Hristos cu Sfînta sărbătoare, la rîndul lor deținutele l-au felicitat pe parintele Valeriu cu ziua s-a de naștere.


Articole postate de același autor
2183

Prima slujire a unui Patriarh al României în mănăstirea Pokrovsky din Moscova

MOSCOVA/ 03.12.2015 – Aflat în capitala Rusiei cu prilejul centenarului restabilirii patriarhiei ruse, Patriarhul Daniel a oficiat duminică Sfânta Liturghie în biserica mănăstirii Acoperământul Maicii Domnului din Moscova, unde se află moaștele Sfintei Matrona. Aceasta este prima slujire a unui Patriarh al României în așezământul monahal din Rusia. Construcția Mănăstirii Acoperământul Maicii Domnului a început în anul 1635, în […]