Sărbătoarea Naşterii Maicii Domnului la penitenciarul din s. Hruşca

1737
 În ziua de 21.09.2016 de sarbatoarea Nașterii Maicii Domnului în biserica din penitenciar s-a săvirșit Sfînta și Dumnezeiasca Liturghie, în timpul căreia deținutele în primul rînd au mulțumit Domnului și Maicii Domnului pentru toate cele bune și mai puțin bune petrecute în viața fiecărui creștin, și s-au rugat pentru ertarea păcatelor ale sale și ale întregului popor creștin de pretutindeni.   
 
 La sfirșitul Liturghiei s-au adus cîntece Maicii Domnului, i-ar parohul bisericii, Protoiereul Mitrofor Valeriu MOCRICIUC, a rostit un cuvînt de învățătură și le-a felicitat pe surorile întru Hristos cu Sfînta sărbătoare, la rîndul lor deținutele l-au felicitat pe parintele Valeriu cu ziua s-a de naștere.


Articole postate de același autor
5077

De ce sufăr eu, Doamne?!

Un om cuprins de suferinţe, înălţă cugetul către Dumnezeu şi zise: — De ce sufăr atâta Doamne?! Atunci auzi în cugetul său glasul lui Dumnezeu zicându-i: — Tu suferi, ca să se poată desprinde sufletul tău din tina aceasta. Dacă n-ai suferi, ai iubi tina (pământul) şi ai putrezi şi tu. Şi Eu nu vreau […]


Foto