Sărbătoarea Naşterii Maicii Domnului la penitenciarul din s. Hruşca

1954
 În ziua de 21.09.2016 de sarbatoarea Nașterii Maicii Domnului în biserica din penitenciar s-a săvirșit Sfînta și Dumnezeiasca Liturghie, în timpul căreia deținutele în primul rînd au mulțumit Domnului și Maicii Domnului pentru toate cele bune și mai puțin bune petrecute în viața fiecărui creștin, și s-au rugat pentru ertarea păcatelor ale sale și ale întregului popor creștin de pretutindeni.   
 
 La sfirșitul Liturghiei s-au adus cîntece Maicii Domnului, i-ar parohul bisericii, Protoiereul Mitrofor Valeriu MOCRICIUC, a rostit un cuvînt de învățătură și le-a felicitat pe surorile întru Hristos cu Sfînta sărbătoare, la rîndul lor deținutele l-au felicitat pe parintele Valeriu cu ziua s-a de naștere.


Articole postate de același autor
1517

Întâlnire duhovnicească la Gimnaziul din cartierul Slobozia Doamnei din mun. Orhei

Marți, 20 februarie 2018, în cea de-a doua zi a Postului Mare, în incinta Gimnaziului din cartierul Slobozia Doamnei din mun. Orhei, a avut loc, cu binecuvântarea Preasfințitului Siluan, Episcop de Orhei, Vicar al Mitropoliei Moldovei, o plăcută întâlnire duhovnicească a tinerilor acestei instituții cu Prot. Mitr. Iulian Rață, Președinte al Sectorului Sinodal „Activitate Misionară” […]