Să fim alături de Familia Părintelui Boris Mârza, care luptă să-și salveze fiul!

3837

Familia Părintelui Boris Mârza din s. Cobâlea, r. Șoldănești trece de câteva luni printr-o grea încercare. Unul dintre fiii gemeni ai săi a fost diagnosticat cu o formă rară de cancer la oase, care evoluează fără milă și afectează organismul și așa slăbit al băiatului.

În lupta pentru salvarea fiului, familia are nevoie de ajutorul oamenilor de bună credință. La chemarea de ajutor a familiei deja au răspuns mii de oameni. În decurs de câteva zile au reușit să se adune în jur de 80 de mii de euro.
Suma necesară însă este prea mare pentru familie și rude, întrucât pentru operație și tratamentul ulterior este nevoie de peste 200 de mii de euro.

Copilul se află deja la o clinică din Turcia, unde a început să primească tratamentul necesar. În timp ce Constantin luptă acum pe patul de spital, familia și apropiații se roagă ca băiatul să iasă cu bine din această maladie.

Să fim generoși și să manifestăm dragostea și susținerea noastră față de această familie, contribuind la salvarea vieții lui Constantin. „Mare ești, Doamne, și minunate sunt lucrările Tale și niciun cuvânt nu este de ajuns spre lauda minunilor Tale!”.

Cei care doresc să-l ajute pe Constantin o pot face expediind un SMS, ce are valoarea de 45 de lei, la următoarele numere: • 2910, pentru abonații Unite; • 2910, pentru abonații Moldcell; • 090009002, pentru abonații Moldtelecom. SMS-ul trebuie să conțină mesajul – 801.

De asemenea, pot fi făcute donații și pe cardul bancar al părintelui Boris: 5574840218692519.

Sectorul Sinodal Activitate Socială și Caritate

Sursa: mitropolia.md

 


Articole postate de același autor
1148

Duminica lăsatului sec de brânză (a izgonirii lui Adam din Rai) și Cinul iertării la Catedrala Mitropolitană din Chișinău

Toţi cei care doriţi să purcedeţi la nevoinţa postului şi rugăciunii, toţi cei care doriţi să adunaţi roade îmbelşugate din pocăinţa voastră ascultaţi cuvântul lui Dumnezeu, ascultaţi porunca lui Dumnezeu – şi lăsaţi, iertaţi aproapelui greşelile pe care le-a făcut faţă de voi! (Sfântul Ignatie Briancianinov) În Duminica lăsatului sec de brânză (a izgonirii lui […]