Prot. mitr. Nicolae Ciobanu, președinte al Sectorului Sinodal Activităţi Culturale, la 45 de ani de viață pământească

744

Cu prilejul aniversării frumoasei vârste de 45 de ani de viață pământească, ÎPS Mitropolit Vladimir a adresat un mesaj de felicitare Prot. mitr. Nicolae Ciobanu, președinte al Sectorului Sinodal Activităţi Culturale:

Preacucernice Părinte Nicolae,

În zi de aleasă sărbătoare pentru Sfinția Voastră primiți sincerele și părinteștile noastre felicitări și urări de bine cu ocazia frumoasei aniversări a 45 de ani de viață pământească, dorindu-Vă multă sănătate, înţelepciune, linişte sufletească şi întru toate bună-sporire.

Nu a fost întâmplător faptul că v-ați născut în această zi deosebită pentru Biserica noastră, ziua prăznuirii Marelui Ierarh Nicolae, Făcătorul de Minuni, al cărui nume l-ați primit la Taina Sfântului Botez și care Vă este ocrotitor ceresc și mijlocitor în toate către Bunul Dumnezeu.

De-a lungul timpului, V-ați arătat a fi un slujitor vrednic și harnic pe ogorul Domnului, câștigând astfel respectul și aprecierea confraților slujitori, a fiilor duhovnicești și a tuturor celor care Vă cunosc.

Îl rugăm pe Bunul Dumnezeu, la acest important popas aniversar, ca pentru rugăciunile Sfântului Ierarh Nicolae, să Vă dăruiască și în continuare să fiți același vrednic slujitor al Bisericii Lui, având mult spor și putere în activitatea rodnică pe care o desfășurați atât în cadrul parohiei, cât și în calitate de președinte al Sectorului Sinodal Activități Culturale.

Nu Vă dorim nimic altceva, decât să păstrați vie credința în Domnul Hristos și acele calități care V-au consacrat, rămânând modest, stăruitor și iubitor de cele sfinte.

Asigurându-Vă de respectul pe care Vi-l purtăm, Vă urăm un sincer și cordial

La mulți ani!

Cu arhierești binecuvântări,

† VLADIMIR,
MITROPOLIT AL CHIȘINĂULUI ȘI AL ÎNTREGII MOLDOVE

 

Sursa: mitropolia.md


Articole postate de același autor
3002

Depresia și bucuria se molipsesc

Nevoia îi apropie pe oameni. Mici gesturi de iubire şi apropiere faţă de ceilalţi. Să fim lumini aprinse care va birui depresia. Un cuvânt, un sfat, o îmbrăţişare, masajul terapeutic, lectura, filmele, muzica motivaţională, odihna, relaxarea, gândurile pozitive şi optimiste, ieşirea în aer liber, sportul, camere bine aerisite şi luminate, ceaiurile, reducerea alcoolului, a cofeinei, […]