Preotul misionar Veniamin Onu a fost decorat pentru munca depusă pe tărâmul social-filantropic al Bisericii

402

Joi, 3 decembrie, ÎPS Vladimir, Mitropolit al Chișinăului al Întregii Moldove l-a primit în audiență la Reședința mitropolitană pe Protoiereul mitrofor Veniamin Onu, paroh al bisericii cu hramul Sf. Irh. Nicolae din orașul Vicenza, Italia.

Preotul misionar Veniamin Onu desfășoară în ultimii ani o amplă activitate socială, implicându-se în mai multe proiecte de caritate și de ajutorare a aproapelui.

Înaltpreasfințitul Vladimir i-a mulțumimt părintelui Veniamin pentru munca depusă și l-a decorat cu Ordinul bisericesc „Sf. Irh. Petru Movilă”.

La rândul său, Protoiereul Veniamin a venit cu sincere mulțumiri în adresa Întâistătătorului Bisericii Ortodoxe din Moldova, asigurând că și pe viitor, cu smerenie își va continua munca pe tărâmul social-filantropic al Bisericii.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media,

Sursa: mitropolia.md


Articole postate de același autor
1125

Postul ne aduce aminte de Cerul pe care îl purtăm în noi

Știi tu, fiul meu, de ce Maica noastră, Biserica Pravoslavnică, ne-a rânduit postul? Negreșit, pentru a ne aminti că măcar de suntem făcuți din pământ, nu pământul ne-a făcut, căci și pe el a trebuit cineva să-l zidească. Ca să ne amintim de Cerul pe care îl purtăm în noi, în această coajă trupească și […]