Preotul misionar Veniamin Onu a fost decorat pentru munca depusă pe tărâmul social-filantropic al Bisericii

1110

Joi, 3 decembrie, ÎPS Vladimir, Mitropolit al Chișinăului al Întregii Moldove l-a primit în audiență la Reședința mitropolitană pe Protoiereul mitrofor Veniamin Onu, paroh al bisericii cu hramul Sf. Irh. Nicolae din orașul Vicenza, Italia.

Preotul misionar Veniamin Onu desfășoară în ultimii ani o amplă activitate socială, implicându-se în mai multe proiecte de caritate și de ajutorare a aproapelui.

Înaltpreasfințitul Vladimir i-a mulțumimt părintelui Veniamin pentru munca depusă și l-a decorat cu Ordinul bisericesc „Sf. Irh. Petru Movilă”.

La rândul său, Protoiereul Veniamin a venit cu sincere mulțumiri în adresa Întâistătătorului Bisericii Ortodoxe din Moldova, asigurând că și pe viitor, cu smerenie își va continua munca pe tărâmul social-filantropic al Bisericii.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media,

Sursa: mitropolia.md


Articole postate de același autor
1252

Pastorală la Nașterea Domnului a Preasfințitului Nicodim, Episcop de Edineț și Briceni

„Acum Îngerii se bucură în cer, în iad se cutremură vrăjmaşul neamului omenesc, pe pămînt se ridică oamenii căzuţi, bucurîndu-se de nădejdea mîntuirii. Pentru aceasta, sfîntul să se veselească, căci s-a apropiat de slavă; să se bucure păcătosul, pentru că este chemat să caute iertare; să se însufleţească păgînul, pentru că este chemat la viaţă” […]


Foto