Preoţii sectorului III al capitalei convocaţi în şedinţă de lucru

977

La data de 3 ianuarie biserica „Sf. Voievozi” din or. Durleşti a găzduit prima şedinţă de lucru a slujitorilor din sectorul III al mun. Chişinău.

Adunarea a fost prezidată de către părintele protopop prot. Zosima Toia, care a adus la cunoştinţa preoţilor parohi din circumscripţie deciziile mitropolitane şi a realizat bilanţul activităţilor desfăşurate în anul precedent.

Au fost planificate un şir de activităţi în anul curent, după care au urmat propuneri şi discuţii la diverse probleme cu care se confruntă fiecare parohie în parte.

Slujitorii au decis susţinerea publicaţiei oficiale a Mitropoliei „Altarul Credinţei”, fiecare parohie abonând câteva exemplare.

Părintele protopop a rugat ca fiecare parohie să prezinte până în data de 25 ianuarie un raport privind viaţa şi activitatea desfăşurată în ultimii ani şi le-a urat tuturor sărbători binecuvântate.


Articole Asemănătoare
794

Preoţii sectorului III al capitalei convocaţi în şedinţă de lucru

În dimineaţa zilei de vineri, 31 martie 2017,  slujitorii din sectorul III al mun. Chişinău au fost convocati în şedinţă de lucru. Adunarea a fost găzduită de biserica “Sf. Arh. Mihail şi Gavriil” din or. Durleşti şi a fost prezidată de către părintele protopop prot. Zosima Toia. Adunarea a început cu Acatistul Sfinţilor Cuvioşi Părinți de la  Lavra Peșterilor, care […]

    Articole postate de același autor
    4944

    Omului care se roagă nu i se întâmplă nimic rău

    De gându­rile noas­tre depinde ce şi cum trăim. Cu condiţia să fie gân­duri bune. Dar pentru a avea gândul cel bun, e nevoie să îndepărtăm sursele de urât şi de rău din viaţa noas­tră. Altfel, lupta devine foar­te grea şi riscul de a o pierde foarte mare. Părintele Dumitru Stăni­loae spunea: „Nu încerca să schimbi […]