Preoţii sectorului III al capitalei convocaţi în şedinţă de lucru

1291

În dimineaţa zilei de vineri, 31 martie 2017,  slujitorii din sectorul III al mun. Chişinău au fost convocati în şedinţă de lucru. Adunarea a fost găzduită de biserica “Sf. Arh. Mihail şi Gavriil” din or. Durleşti şi a fost prezidată de către părintele protopop prot. Zosima Toia.

Adunarea a început cu Acatistul Sfinţilor Cuvioşi Părinți de la  Lavra Peșterilor, care a fost citit în faţa raclei cu Sfintele Moaşte.

După care a avut loc şedinţa propriu-zisă  la care au fost discutate un şir de activităţi şi problemele, menţionându-se şi realizarile preoţilor. Au fost planificate un şir de activităţi pentru sărbătoarea Învierii Domnului. La final a avut loc Taina Sfintei Mărturisiri pentru preoții din această circumscripție.


Articolul Precedent
Articole Asemănătoare
1485

Preoţii sectorului III al capitalei convocaţi în şedinţă de lucru

La data de 3 ianuarie biserica „Sf. Voievozi” din or. Durleşti a găzduit prima şedinţă de lucru a slujitorilor din sectorul III al mun. Chişinău. Adunarea a fost prezidată de către părintele protopop prot. Zosima Toia, care a adus la cunoştinţa preoţilor parohi din circumscripţie deciziile mitropolitane şi a realizat bilanţul activităţilor desfăşurate în anul […]

    Articole postate de același autor
    1346

    Concursul Personalități creștine: virtuți și sfințenie în derulare

    Pe data de 28 martie 2017, în localul Școlii Dumunicale “Sfînta Cuvioasă Parascheva” din or. Ștefan Vodă, a avut loc etapa raională a concursului „Personalități creștine: virtuți și sfințenie”.    La concurs s-au prezentat participanți din 5 localități: or. Ștefan Vodă, s. Volintiri, s. Caplani, s. Talmaza şi Ștefănești. Elevii au fost însoţiţi de profesorii de […]


    Foto