Preoteasa Maria Angheluș are nevoie de sprijin pentru a i se salva viața

3894

Preoteasa Maria Angheluș din s. Negrești, r. Strășeni are nevoie de ajutorul fiecăruia dintre noi pentru a putea lupta cu boala grea ce-i poate fi fatală.

Doamna preoteasă în vârstă de 36 de ani, mamă a 4 copii a fost diagnosticată cu o forma agresivă de cancer. Costurile la care se vor ridica toate intervențiile medicale nu poate fi suportat de familia sa cu venituri modeste.

Doritorii de a contribui sunt rugați să telefoneze la nr. de telefon +373 68021518

La fel, puteți să o ajutați pe preoteasa Maria Angheluș donând în contul bancar deschis pe numele soțului ei, preot Liviu Angheluș, paroh al bisericii „Adormirea Maicii Domnului” din s. Negrești, r. Strășeni.

Dumnezeu să vă răsplătească jertfa!

Sursa: ortodox.md


Articole postate de același autor
55804

O femeie credincioasă şi un model luminos al mamei creştine – Preoteasa Irina Cij (1982 – 2020)

Mesajul de condoleanţe al Înaltpreasfințitului Mitropolit Vladimir, la trecerea din această viaţă a Doamnei Preotese Irina Cij, 3 decembrie 2020. Am primit cu multă tristețe vestea trecerii neașteptate din această viață a Doamnei Preotese Irina Cij, soția Preacucernicului Părinte Marin Cij, Președinte al Sectorului Sinodal Asistenţă Spirituală în Instituţiile Medicale, fiică vrednică a Bisericii noastre. Iubită […]