Preoteasa Maria Angheluș are nevoie de sprijin pentru a i se salva viața

3365

Preoteasa Maria Angheluș din s. Negrești, r. Strășeni are nevoie de ajutorul fiecăruia dintre noi pentru a putea lupta cu boala grea ce-i poate fi fatală.

Doamna preoteasă în vârstă de 36 de ani, mamă a 4 copii a fost diagnosticată cu o forma agresivă de cancer. Costurile la care se vor ridica toate intervențiile medicale nu poate fi suportat de familia sa cu venituri modeste.

Doritorii de a contribui sunt rugați să telefoneze la nr. de telefon +373 68021518

La fel, puteți să o ajutați pe preoteasa Maria Angheluș donând în contul bancar deschis pe numele soțului ei, preot Liviu Angheluș, paroh al bisericii „Adormirea Maicii Domnului” din s. Negrești, r. Strășeni.

Dumnezeu să vă răsplătească jertfa!

Sursa: ortodox.md


Articole postate de același autor
492

Înaltpreasfințitul Arhiepiscop PETRU a săvârșit Panihida de Paștele Blajinilor, în cimitirul din localitatea de baștină – Lupa-Rece, r. Strășeni

Luni, 2 mai 2022, de Paștele Blajinilor, Înaltpreasfințitul PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, s-a deplasat la cimitirul din localitatea de baștină, Lupa Rece, r. Strășeni. Aici, în fața Sfintei Troițe pe care Înaltpreasfinția Sa a înălțat-o în cinstea și amintirea părinților, a fost săvârșită Slujba Panihidei, pentru toți cei răposați, înconjurat fiind de toți sătenii prezenți în […]


Foto