Portalul „Altarul Credinţei”- un an de activitate

2720

Astăzi, de Sf. Cuv. Serafim de Sarov e hramul publicaţiei periodice „Altarul Credinţei”. În anul 2001 la această dată a ieşit de sub tipar primul număr al ziarului, iar anul trecut la aceeaşi dată a fost lansat portalul www.altarulcredintei.md. Astăzi lansăm o primă versiune a radioului online: http://89.45.207.120:9300/index.html?sid=1, care în câteva zile va putea fi accesat de pe pagina electronică a publicaţiei.

Mâine, 16 ianuarie, ora 17.00, cu binecuvântarea şi participarea PS Ioan de Soroca, vicar mitropolitan, la biserica USM va avea loc o şedinţă de lucru, la care sunt invitaţi cei care s-au implicat şi au râvnă să se implice în acest proiect mediatic bisericesc.

De acum înainte ne vom axa pe trei direcţii:

  • Revistă, care va fi tipărită bianual şi aici invităm jurnalişti, teologi şi alte persoane care scriu pe teme religioase.
  • Portal, care are nevoie de colaboratori, pe care vom încerca să-i iniţiem.
  • Radio online, care va avea nevoie de autori şi informaţie utilă în format audio.

Dacă puteţi contribui cu ceva la extinderea echipei „Altarul Credinţei” şi aveţi timp, dragoste şi competenţe de a colabora, îndrăzniţi să ne contactaţi la nr de telefon: 079481586 – pr. Octavian Moşin şi să vă prezentaţi la această şedinţă de lucru.


Articolul Precedent
Articolul Următor
Articole Asemănătoare
2794

Hristos Se naşte în peştera sufletelor noastre

Sărbătoarea Naşterii Domnului Iisus Hristos i-a unit în rugăciune şi speranţă pe creştinii ortodocşi de pretutindeni. la Biserica „Întâmpinarea Domnului” din incinta USM, Sfânta Liturghie a fost săvârşită de un sobor de preoți și diaconi în prezenţa a numeroşi credincioşi. Prin Întruparea Fiului lui Dumnezeu începe perioada iubirii în care a binevoit Dumnezeu să ne […]

Articole postate de același autor