Portalul „Altarul Credinţei”- un an de activitate

1915

Astăzi, de Sf. Cuv. Serafim de Sarov e hramul publicaţiei periodice „Altarul Credinţei”. În anul 2001 la această dată a ieşit de sub tipar primul număr al ziarului, iar anul trecut la aceeaşi dată a fost lansat portalul www.altarulcredintei.md. Astăzi lansăm o primă versiune a radioului online: http://89.45.207.120:9300/index.html?sid=1, care în câteva zile va putea fi accesat de pe pagina electronică a publicaţiei.

Mâine, 16 ianuarie, ora 17.00, cu binecuvântarea şi participarea PS Ioan de Soroca, vicar mitropolitan, la biserica USM va avea loc o şedinţă de lucru, la care sunt invitaţi cei care s-au implicat şi au râvnă să se implice în acest proiect mediatic bisericesc.

De acum înainte ne vom axa pe trei direcţii:

  • Revistă, care va fi tipărită bianual şi aici invităm jurnalişti, teologi şi alte persoane care scriu pe teme religioase.
  • Portal, care are nevoie de colaboratori, pe care vom încerca să-i iniţiem.
  • Radio online, care va avea nevoie de autori şi informaţie utilă în format audio.

Dacă puteţi contribui cu ceva la extinderea echipei „Altarul Credinţei” şi aveţi timp, dragoste şi competenţe de a colabora, îndrăzniţi să ne contactaţi la nr de telefon: 079481586 – pr. Octavian Moşin şi să vă prezentaţi la această şedinţă de lucru.


Articolul Precedent
Articolul Următor
Articole Asemănătoare
1471

Concert de ziua femeilor mironosițe la biserica USM

Anul acesta s-a desfășurat a noua ediție a concertului dedicat femeilor creștine la biserica ,,Întâmpinarea Domnului’’, USM. Conform tradiției, în Duminica Sfintelor Femei Mironosițe, în acest sfânt locaș, cu străduința preotului-paroh Octavian Moșin, se oferă un gest frumos, un omagiu pentru femei – cele care au cunoscut primele vestea Învierii Domnului, cele care până în […]

Articole postate de același autor
4938

Rușinea și critica nu schimbă niciodată o persoană. Lumea are nevoie de dragoste…

Niciodată nu ai să vezi un lup căruia să-i pese de părerea oilor. Chiar dacă cineva face o gaură în tine prin care poți vedea îngerași plângând, viața înseamnă să găsești mereu soluții în orice situație… Toți oamenii au o rană vindecată sau una încă deschisă și ar vrea să dea timpul înapoi. Sufletul se […]


Foto