Portalul „Altarul Credinţei”- un an de activitate

1671

Astăzi, de Sf. Cuv. Serafim de Sarov e hramul publicaţiei periodice „Altarul Credinţei”. În anul 2001 la această dată a ieşit de sub tipar primul număr al ziarului, iar anul trecut la aceeaşi dată a fost lansat portalul www.altarulcredintei.md. Astăzi lansăm o primă versiune a radioului online: http://89.45.207.120:9300/index.html?sid=1, care în câteva zile va putea fi accesat de pe pagina electronică a publicaţiei.

Mâine, 16 ianuarie, ora 17.00, cu binecuvântarea şi participarea PS Ioan de Soroca, vicar mitropolitan, la biserica USM va avea loc o şedinţă de lucru, la care sunt invitaţi cei care s-au implicat şi au râvnă să se implice în acest proiect mediatic bisericesc.

De acum înainte ne vom axa pe trei direcţii:

  • Revistă, care va fi tipărită bianual şi aici invităm jurnalişti, teologi şi alte persoane care scriu pe teme religioase.
  • Portal, care are nevoie de colaboratori, pe care vom încerca să-i iniţiem.
  • Radio online, care va avea nevoie de autori şi informaţie utilă în format audio.

Dacă puteţi contribui cu ceva la extinderea echipei „Altarul Credinţei” şi aveţi timp, dragoste şi competenţe de a colabora, îndrăzniţi să ne contactaţi la nr de telefon: 079481586 – pr. Octavian Moşin şi să vă prezentaţi la această şedinţă de lucru.


Articolul Precedent
Articolul Următor
Articole Asemănătoare
1134

Seri duhovnicești la biserica USM: “Alexandru Cristea, autorul muzicii imnului de stat al R.Moldova: file necunoscute”

“Alexandru Cristea, autorul muzicii imnului de stat al R.Moldov „Limba noastra”: file necunoscute” este tema conferinței zilei de miercuri, 03 octombrie 2018, ora 18.00, de la Biserica «Întâmpinarea Domnului» din incinta USM.  Invitatul serii este Maria Vieru-Işaev, istoric cercetător.  *** Alexandru Cristea s-a născut la 13 dec. 1890, la Chişinău si a decedat in anul 1942. A […]

Articole postate de același autor
8507

Roagă-te și fă ce vrei!

Mijlocul principal, unic şi mai potrivit pentru dobândirea faptelor ce ţin de mântuire şi de desăvârşirea duhovnicească, este repetarea deasă a rugăciunii, oricât ar fi ea de neputincioasă. Roagă-te şi gândeşte-te la tot ce vrei şi gândurile tale se vor curăţa prin rugăciune; „roagă-te şi fă ce vrei” şi faptele tale vor fi plăcute lui […]