Portalul „Altarul Credinţei”- un an de activitate

1466

Astăzi, de Sf. Cuv. Serafim de Sarov e hramul publicaţiei periodice „Altarul Credinţei”. În anul 2001 la această dată a ieşit de sub tipar primul număr al ziarului, iar anul trecut la aceeaşi dată a fost lansat portalul www.altarulcredintei.md. Astăzi lansăm o primă versiune a radioului online: http://89.45.207.120:9300/index.html?sid=1, care în câteva zile va putea fi accesat de pe pagina electronică a publicaţiei.

Mâine, 16 ianuarie, ora 17.00, cu binecuvântarea şi participarea PS Ioan de Soroca, vicar mitropolitan, la biserica USM va avea loc o şedinţă de lucru, la care sunt invitaţi cei care s-au implicat şi au râvnă să se implice în acest proiect mediatic bisericesc.

De acum înainte ne vom axa pe trei direcţii:

  • Revistă, care va fi tipărită bianual şi aici invităm jurnalişti, teologi şi alte persoane care scriu pe teme religioase.
  • Portal, care are nevoie de colaboratori, pe care vom încerca să-i iniţiem.
  • Radio online, care va avea nevoie de autori şi informaţie utilă în format audio.

Dacă puteţi contribui cu ceva la extinderea echipei „Altarul Credinţei” şi aveţi timp, dragoste şi competenţe de a colabora, îndrăzniţi să ne contactaţi la nr de telefon: 079481586 – pr. Octavian Moşin şi să vă prezentaţi la această şedinţă de lucru.


Articolul Precedent
Articolul Următor
Articole Asemănătoare
728

Teologia Ortodoxă pentru începători – un curs de lecții la USM

Marți, 18 septembrie 2018, va fi lansat Programul de formare prin conferințe și seminarii organizat în cadrul Sectorului Sinodal Activitate Pastorală pentru Tineret. Programul este destinat – deși nu în mod exclusiv – tinerilor care doresc să fie inițiați în teologia ortodoxă, candidaților la studii teologice, precum și slujitorilor dornici să-și consolideze pregătirea teologică. Programul […]

Articole postate de același autor
470

Seară duhovnicească în parohia Rădoaia

În cea de-a doua duminică a Postului Mare, parohia ”Pogorârea Sf. Duh” din s. Rădoaia, r. Sângerei, a organizat o seară duhovnicească împreună cu părintele conferențiar Octavian Moșin de la biserica USM. Tema discuției a fost: ”Când și cum ne împărtășim?”. După săvârșirea Pasiei, părintele-paroh Roman Pintilei a venit cu un mesaj de salut către […]