Poate Moș Crăciun deschide ușa?

2633

’’Flămând am fost şi Mi-aţi dat să mănânc; însetat am fost şi Mi-aţi dat să beau; străin am fost şi M-aţi primit.’’(Biblia)

Acţiunea filantropică ‚, Dar din dar se face rai ’’, a revenit din nou în casele oamenilor, fiind al 4-lea an cosecutiv.

Cu susţinerea financiară efectivă a familiei domunui Ion Mereacre , din comuna Costeşi , Ialoveni, împreună cu un grup de voluntari condus de profesorului de religie din Liceul Teoretic Costeşti şi diacon al bisericii ‚,Sf.Ierarh Nicolae’’ Ion Scutaru, au readus zâmbete pe feţele familiilor din categoria persoanelor cu dizabilităţi, împărtăşind totodată spiritul sărbătorilor de iarnă cu căldură sufletească, mesaje de susţinere, dar şi colinde frumoase ce vestesc Naşterea Domnului .

Anul acestea beneficiari au fost cele 103 familii din raioanele: Briceni, Căuşeni, Edineţ, Ialoveni, Rîşcani, Lipcani şi Ştefan Vodă, susținuți de un ajutor financiar dar şi produse alimentare.

Sincere recunoștințe domnului Ion Mereacre şi familiei sale în special, graţie căruia s-a reuşit a crea zâmbete pe feţele oamenilor, readucându-i mai aproape de bucuria vieții, lărgindu-le cale spre încrederea în Dumnezeu, în sine şi izvodindu-le siguranța că nu sunt singuri, iar cineva mereu va fi pentru a-i susţine.

Familiile care au beneficiat, și ele la rîndul lor, cu sufletul călduros şi gândul candid, au menţionat ca doar Dumnezeu este Îndrumătorul faptelor măreţe şi al dragostei, și Îl simnt mai aproape de suflet când astfel de oameni cu inima mare le păşesc pragul casei alinându-le sufletul. Iar noi suntem bucuroși că s-a reuşit să vedem fericirea din ochii trişti ai lor şi zâmbetele îndurerate transformându-se în lacrimi de fericire. Astfel poate Moș Crăciun deschide ușa! La Mulți Ani!!!


Articole postate de același autor
9494

Omul – un sfânt în devenire

”- Cine sunt eu? – Un sfânt în devenire! Dar ai dreptul să devii cel mai mare păcătos! Tu alegi.” (Maica Siluana, conf. Botoșani, Trei opțiuni, două împărășiri, o persoană)