Emisiunea „Reperele credinței” – întrebări și răspunsuri din domeniul teologiei ortodoxe

830

Ilarion Boian, un tânăr teolog și jurnalist, este realizatorul unui proiect teologic inedit, unicul de acest gen din țara noastră. Este vorba despre emisiunea "Reperele credinței", în cadrul căreia sunt puse în discuție o serie de teme din Ortodoxie.

Autorul emisiunii analizează, împreună cu invitații săi, subiecte importante, în încercarea de a găsi răspunsuri pertinente și folositoare la întrebările dificile din domeniul teologiei ortodoxe.

De curând, toate edițiile emisiunii sunt disponibile pe canalul de YouTube - Ilarion Boian, urmând ca, periodic, să fie publicate noi ediții.

Mai jos puteți viziona cea mai recentă emisiune, ce îl are în calitate de invitat pe Părintele Profesor Octavian Solomon. Tema emisiunii este "Lumea nevăzută a îngerilor și cinstirea îngerilor în Ortodoxie".

 


Articole postate de același autor
294

Pâine și produse de patiserie oferite gratuit persoanelor nevoiașe din Chișinău

Odată cu începutul Postului Mare, cu binecuvântarea ÎPS Mitropolit Vladimir, la Centrul Social-Misionar „Icoana Maicii Domnului Bucuria tuturor celor necăjiți” de la Catedrala „Înălțarea Domnului” din Capitală, a demarat un nou proiect social în susținerea persoanelor social-vulnerabile, intitulat „Pâinea noastră cea de toate zilele”. Astfel, peste 100 de pachete cu pâine și alte produse de […]