PF Mitropolit Onufrie: Războiul este un păcat grav înaintea lui Dumnezeu

645

După agravarea escaladării militare din Donbass, Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe Ucrainene a făcut apel la înmulțirea rugăciunii pentru pace în Ucraina.

Având în vedere agravarea escaladării militare în Estul Ucrainei, Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe Ucrainene Preafericitul Mitropolit Onufrie a făcut apel la credincioșii statului nostru să-și intensifice rugăciunile pentru pacea în țară, informează Departamentul pentru Informare și Educație al Bisericii Ortodoxe Ucrainene.

„Biserica Ortodoxă Ucraineană a sprijinit în mod constant și continuă să susțină integritatea teritorială a Ucrainei și face apel la credincioșii săi să se roage pentru pace în statul ucrainean și în întreaga lume”, a subliniat Primatul.

„Îndemn liderii statelor și pe oricine este în cauză să prevină războiul. Războiul este un păcat grav înaintea lui Dumnezeu!”, a spus mitropolitul Onufrie.

UJO a raportat mai devreme că episcopul Victor (Koțaba) de Barișivka a vorbit despre rolul Bisericii Ortodoxe Ucrainene în unificarea Ucrainei.

Sursa: spzh.news/ro


Articole postate de același autor
496

O clasă de copii s-a împărtășit cu Sfintele Taine la catedrala episcopală din Ungheni

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni și cu buna organizare a dnei profesoare Viorica PANCO, în data de 23 martie 2022, elevii clasei a III-a-B, din liceul municipal ,,M. Eminescu”, din mun. Ungheni, s-au împărtășit cu Sfintele Taine de Viață Dătătoare ale Domnului nostru Iisus Hristos, în catedrala episcopală ,,Sf. Bin. Cnz. […]


Foto