Biserica USM alături de beneficiarii Centrului ”Andrieș”

926

Marți, 11 mai, zece beneficiari ai Centrului ”Andrieș” din cadrul DMPDC, au poposit la biserica ”Întâmpinarea Domnului” din incinta USM. Aceștia au fost însoțiți de către dna Margareta Kifeac, directorul centrului, care a transmis bisericii o frumoasă icoană cu chipul Sf. M. Mc. Gheorghe, executată de copiii Centrului ”Andrieș”.

Părintele Octavian Moșin a mulțumit pentru gestul copilașilor și i-a salutat pe cei prezenți, oferindu-le din partea Centrului Social ”Agapis” pachete sociale cu produse alimentare și igienice, precum și o modestă contribuție financiară adunată de la credincioși.

Totodată, părintele a transmis garderobei sociale din cadrul Centrului ”Andrieș” mai multe haine de primăvară-vară, bunuri jertfite de către mai multe familii din capitală.


Articole postate de același autor
459

Sfântul Cuvios Paisie Velicikovski sărbătorit la Mănăstirea Noul Neamț (Chițcani)

Ajută-ne, Cuvioase Părinte Paisie să împlinim poruncile lui Hristos, și, împreună cu cetele cerești, roagă-te pentru părinții noștri ierarhi, preoți și călugări, pentru mame și copii, pentru cei care sunt în suferințe și în nevoi, pentru toți dreptcredincioșii creștini și pentru pacea Bisericii lui Hristos, ca să ne acopere de tot răul cu harul Preasfintei […]


Foto