Biserica USM alături de beneficiarii Centrului ”Andrieș”

316

Marți, 11 mai, zece beneficiari ai Centrului ”Andrieș” din cadrul DMPDC, au poposit la biserica ”Întâmpinarea Domnului” din incinta USM. Aceștia au fost însoțiți de către dna Margareta Kifeac, directorul centrului, care a transmis bisericii o frumoasă icoană cu chipul Sf. M. Mc. Gheorghe, executată de copiii Centrului ”Andrieș”.

Părintele Octavian Moșin a mulțumit pentru gestul copilașilor și i-a salutat pe cei prezenți, oferindu-le din partea Centrului Social ”Agapis” pachete sociale cu produse alimentare și igienice, precum și o modestă contribuție financiară adunată de la credincioși.

Totodată, părintele a transmis garderobei sociale din cadrul Centrului ”Andrieș” mai multe haine de primăvară-vară, bunuri jertfite de către mai multe familii din capitală.


Articole postate de același autor
1611

„Vina” şi „dreptatea” în căsnicie

Odată, a venit la Colibă cineva care mi-a spus că are probleme cu femeia lui. Ajunseseră la divorţ, nu voiau să se vadă unul cu altul. Amândoi erau învăţători şi aveau doi copii. Nu mâncau niciodată acasă. După ce terminau serviciul, unul mânca la un restaurant, celălalt la altul, apoi luau câteva sandvișuri pentru copii, […]