O Icoană a Maicii Domnului, va fi adusă din Grecia la Mănăstirea Hîrbovăț, în ziua sărbătoririi ,,Icoanei Maicii Domnului de la Hîrbovăț”

972

Dragi creștini, cu aleasă bucurie duhovnicească, Vă invităm Duminică, 20 octombrie, 2019, la Sfînta mănăstire ,,Adormirea Maicii Domnului”, din s. Hîrbovăț, r. Călărași, pentru a lua parte la sărbătoarea închinată ,,Icoanei Maicii Domnului Făcătoare de Minuni de la Hîrbovăț”.

Această Icoană a Maicii Domnului, este o bogăție spirituală națională și este numită de tot poporul, pe bună dreptate, ,,Ocrotitoarea Moldovei”.

La ora 8.30, va fi întîmpinarea Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, după care se va binecuvînta Sfînta și Dumnezeiasca Liturghie, la care vor participa un sobor impunător de preoți.

Tot în această zi, va fi adusă din Grecia, o Icoană a Maicii Domnului, care a fost pictată timp de trei ani, într-o mănăstire greacă.

Icoana Maicii Domnului Făcătoare de Minuni a mănăstirii Hîrbovăț și Icoana Maicii Domnului adusă din Grecia, vor fi puse spre închinare tuturor credincioșilor.

Vă așteptăm pe toți creștinii doritori, pentru a ne ruga împreună și a aduce laude Maicii Noastre, Preasfintei Născătoare de Dumnezeu!

sursa http://episcopia-ungheni.md


Articole postate de același autor
26021

Spovedania soacrei

O creştină s-a dus la duhovnicul ei să se spovedească. Acolo, la biserică, părintele a întrebat-o cu blândeţe: – Ia spune, soră Tincuţa, ce-ai mai păţit? – Părinte, mărunţişuri din astea. Eu stau, precum ştiţi, cu soacra mea în casă şi cele mai multe păcate le fac din cauza ei. Am minţit, părinte; să vedeţi […]