Mitropolitul Vladimir l-a primit în audiență pe protopopul de Florești, prot. Ioan Zîmbreanu

136

În după amiaza zilei de 25 august 2022, Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Vladimir, Întâistătător al Bisericii Ortodoxe din Moldova, a primit în audiență la Reședința Mitropolitană pe Prot. mitr. Ioan Zîmbreanu, Protopopul bisericilor din raionul Florești.

În cadrul discuției, Părintele Protopop a mulțumit Înaltpreasfinției Sale pentru binecuvântarea și grija părintească ce o poartă față de preoții și credincioșii protopopiatului de Florești și a invitat pe Întâistătător în data de 11 octombrie 2022 la sfințirea Sfintei Mese a noii biserici cu hramul „Sf. M. Mc. Dumitru” din s. Maiscoe r. Florești.

La rândul său, Ierarhul a mulțumit Clericilor prezenți și binecuvântându-i a remarcat importanța pastorației în parohie, ce presupune și numeroase încercări și jertfe din partea slujitorilor Altarului.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media

Sursa: mitropolia.md


Articole postate de același autor
498

Pomenirea poetului Mihai Eminescu în Bucureşti

De Ziua Culturii Naţionale, când s-au aniversat 172 de ani de la naşterea „poetului nepereche” Mihai Eminescu, în Capitală au fost săvârşite slujbe de pomenire, atât la mormântul său din cimitirul „Şerban Vodă”- Bellu, cât şi la Catedrala Patriarhală.    Sub razele blânde ale soarelui, mulţi admiratori ai lui Mihai Eminescu şi ai operei sale s-au […]


Foto