Mitropolitul Vladimir l-a primit în audiență pe protopopul de Florești, prot. Ioan Zîmbreanu

359

În după amiaza zilei de 25 august 2022, Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Vladimir, Întâistătător al Bisericii Ortodoxe din Moldova, a primit în audiență la Reședința Mitropolitană pe Prot. mitr. Ioan Zîmbreanu, Protopopul bisericilor din raionul Florești.

În cadrul discuției, Părintele Protopop a mulțumit Înaltpreasfinției Sale pentru binecuvântarea și grija părintească ce o poartă față de preoții și credincioșii protopopiatului de Florești și a invitat pe Întâistătător în data de 11 octombrie 2022 la sfințirea Sfintei Mese a noii biserici cu hramul „Sf. M. Mc. Dumitru” din s. Maiscoe r. Florești.

La rândul său, Ierarhul a mulțumit Clericilor prezenți și binecuvântându-i a remarcat importanța pastorației în parohie, ce presupune și numeroase încercări și jertfe din partea slujitorilor Altarului.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media

Sursa: mitropolia.md


Articole postate de același autor
947

Donația Mitropolitului Vladimir pentru Biblioteca de carte religioasă din cadrul parohiei ”Întâmpinarea Domnului” din incinta USM

Luni, 15 februarie, Mitropolitul Vladimir a fost în mijlocul comunității religioase cu hramul ”Întâmpinarea Domnului” din incinta USM. În cadrul vizitei arhiereul a vizitat și binecuvântat Biblioteca de carte religioasă din cadrul parohiei. Biblioteca numără circa 10 000 de titluri de carte cu conținut religios. Majoritatea cărților sunt donația părintelui-paroh Octavian Moșin și ale credincioșilor […]