Mitropolitul Vladimir a decorat-o pe doamna Svetlana Donescu cu Ordinul mitropolitan „Cuv. Parascheva” de gradul II

209

Luni, 20 septembrie,  Înaltpreasfințitul Vladimir, Mitropolit al Chișinăului și al Întregii Moldove, a primit-o la Reşedinţa mitropolitană pe doamna Svetlana Donescu, ctitor a mai multor sfinte lăcașe din țară.

La întâlnire a participat și Preasfințitul Ioan, Episcop de Soroca, Vicar al Mitropoliei Chișinăului și a Întregii Moldove.

Pentru activitate sârguincioasă spre binele și propășirea Bisericii Ortodoxe din Moldova, Mitropolitul a decorat-o pe doamna Svetlana Donescu cu Ordinul mitropolitan „Cuv. Parascheva” de gradul II.

Arhipăstorul a mulţumit doamnei Svetlana pentru atitudinea binevoitoare şi efortul considerabil la promovarea valorilor moral-spirituale ale Bisericii, totodată exprimându-şi speranţa că şi în continuare, cu acelaşi zel, va da dovadă de fapte bune şi binecuvântate.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media

Sursa: mitropolia.md


Articole postate de același autor
1266

Preotul care ajută oamenii. Parohul bisericii din satul Maximovca face acte de caritate

Dar din dar se face rai. Această zicală este un principiul de viață al unui preot din raionul Anenii Noi, care, mai bine de un deceniu, își învață enoriașii să îi ajute pe cei aflaţi în dificultate. Mai nou, la apelurile parohului Samuil Bacarji din satul Maximovca, răspund cu donații și sătenii plecați peste hotare. […]


Foto