Marșul pentru viață 2022 Chișinău „Egalitate, echitate și sprijin – din prima secundă și întreaga viață” (26 martie 2022)

435

De opt ani, luna martie este consacrată vieții, fiind încurajate femeile și familiile din republică să dea naștere copiilor, să îi educe din perspectiva valorilor creștinești. Totodată, sunt încurajate femeile în criză de sarcină.

În acest sens, Biserica ”Întâmpinarea Domnului” din Chișinău a răspuns îndemnului de a participa la Marșul pentru viață 2022.

La eveniment au participat mai mulți credincioși din parohie, împreună cu pr. Octavian Moșin, care a transmis celor prezenți un mesaj legat de darul vieții.

Mulțumiri și aprecieri Nadejdei Usatîi, președinte a Asociației Moldova pentru Viață, care animează diverse activități privind viața, precum și altor instituții și personalități care promovează viața conform doctrinei noastre ortodoxe.


Articole postate de același autor
2108

55 de îndemnuri pentru o viață creștină

Părintelui Thomas Hopko, când era decan al Institutului Teologic Ortodox Sfântul Vladimir din New York, i s-a cerut să facă o listă simplă şi scurtă de sfaturi pentru cele esenţiale vieţii. La întrebarea „Cum trebuie să trăiască un creştin?” părintele a dat un răspuns în 55 de îndemnuri pentru viață: Fii mereu cu Hristos şi […]


Foto