Manifestații dedicate pomenirii Binecredinciosului Voievod Ștefan cel Mare, desfășurate în scuarul Consiliului Raional Ialoveni

175

Vineri, 15 iulie 2022, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului VLADIMIR, Mitropolitul Chișinăului și al întregii Moldove, dar și la invitația părintelui protopop de Ialoveni Anatolie STEFANOV și a președintelui raionului Ialoveni Dl Mihail SILISTRARU, PS Ioan, Episcop de Soroca, Vicar mitropolitan a participat la manifestațiile dedicate pomenirii Binecredinciosului Voievod Ștefan cel Mare, desfășurate în scuarul Consiliului Raional Ialoveni.

Pentru început, Episcopul Sorocii a săvârșit rânduiala Te Deumului împreună cu preoții slujitori, după care a urmat depunerea de flori la monumentul Domnitorului Alexandru cel Bun, apoi a avut loc spectacolul omagial.

Tuturor celor prezenți la eveniment, PS Ioan le-a transmis mesajul de felicitare și binecuvântare al Întâistătătorului Bisericii Ortodoxe din Moldova, Înaltpreasfințitul Mitropolit VLADIMIR.

Sursa: ioanmosnegutu.info


Articole postate de același autor
628

În Duminica Vameșului și a Fariseului, Preasfințitul Petru, a oficiat Sfânta Liturghie la miezul nopții

Pe 21 februarie 2021, în Duminica vameșului și-a fariseului, la miezul nopții, Preasfinţitul Petru, Episcop de Ungheni şi Nisporeni, a oficiat Sfânta Liturghie la Schitul Icoana Maicii Domnului „Potoleşte întristarea mea”, de la Curtea Domnească, din cartierul Dănuţeni, mun. Ungheni. Preasfinția Sa a fost întâmpinat de către stareța mănăstirii, Egumena Arsenia (Bordeniuc), dimpreună cu obștea monahală, dar și de credincioșii […]


Foto