Manifestații dedicate pomenirii Binecredinciosului Voievod Ștefan cel Mare, desfășurate în scuarul Consiliului Raional Ialoveni

550

Vineri, 15 iulie 2022, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului VLADIMIR, Mitropolitul Chișinăului și al întregii Moldove, dar și la invitația părintelui protopop de Ialoveni Anatolie STEFANOV și a președintelui raionului Ialoveni Dl Mihail SILISTRARU, PS Ioan, Episcop de Soroca, Vicar mitropolitan a participat la manifestațiile dedicate pomenirii Binecredinciosului Voievod Ștefan cel Mare, desfășurate în scuarul Consiliului Raional Ialoveni.

Pentru început, Episcopul Sorocii a săvârșit rânduiala Te Deumului împreună cu preoții slujitori, după care a urmat depunerea de flori la monumentul Domnitorului Alexandru cel Bun, apoi a avut loc spectacolul omagial.

Tuturor celor prezenți la eveniment, PS Ioan le-a transmis mesajul de felicitare și binecuvântare al Întâistătătorului Bisericii Ortodoxe din Moldova, Înaltpreasfințitul Mitropolit VLADIMIR.

Sursa: ioanmosnegutu.info


Articole postate de același autor
816

Duminica a XXVII-a după Cincizecime cinstită la Catedrala Episcopală din mun. Ungheni

Pe 26 decembrie, 2021,în Duminica a XXVII-a după Cincizecime,  Înaltpreasfințitul Petru, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, a săvârșit Sfânta Liturghie la Catedrala Episcopală ,,Sf. Bn. Knz. Alexandru Nevski” din mun. Ungheni. În dimineața zilei, Înaltpreasfinția Sa a fost întâmpinat călduros de slujitori și credincioșii prezenți. În cadrul Sfintei Liturghii, Înaltpreasfinția Sa, dimpreună cu soborul slujitorilor și credincioșii prezenți, au adus lui […]