În raionul Slobozia va fi ridicată o nouă biserică

1102

Joi, 23 februarie, ÎPS Arhiepiscop Sava de Tiraspol și Dubăsari, a oficiat Sf. Liturghie în parohia ”Cuv. Parascheva” din s. Ternovca, r. Slobozia.

La slujbă au participat numeroși slujitori din circumscripție în frunte cu părintele protopop Andrei Danilescu, enoriași și oaspeți veniți din alte părți ale episcopiei.

În preajma bisericii a fost rezervat un teren pentru edificarea unui nou sfânt locaș. Arhiereul a pus prima piatră la temelia bisericii și a binecuvântat lucrările de construcție.

Ierarhul a multumit părintelui paroh Vasile Cristea pentru munca depusă la păstorirea credincioșilor din acest sat.

 


Articole postate de același autor
367

Profesorul Constantin Tomescu (1890-1983) și Facultatea de Teologie din Chișinău prezentate la seara duhovnicească din cadrul USM

“Profesorul Constantin Tomescu (1890-1983) și Facultatea de Teologie din Chișinău” este tema conferinței zilei de miercuri, 6 noiembrie 2019, ora 18.00, de la Biserica «Întâmpinarea Domnului» din incinta USM. Invitatul serii este dna dr. Silvia Corlăteanu-Granciuc, secretar ştiinţific al Institutului de Istorie din Chișinău. În cadrul serii duhovnicești va fi prezentata cartea „Tomescu, Constantin N. […]


Foto