Duminica a IV-a după Cincizecime, la Catedrala Mitropolitană „Nașterea Domnului” din Chișinău

574

În Duminica a IV-a după Cincizecime (Vindecarea slugii sutaşului), cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Vladimir, Mitropolit al Chișinăului și al întregii Moldove, Preasfințitul Ioan, Episcop de Soroca, Vicar mitropolitan, a oficiat Sfânta Liturghie la Catedrala Mitropolitană „Nașterea Domnului” din municipiul Chișinău.

Ierarhului sorocean i-au coliturghisit Prot. mitr. Dr. Vadim Cheibaş, Secretar mitropolitan şi chelar al Catedralei Mitropolitane, împreună cu soborul de preoți și diaconi ai Catedralei.

Răspunsurile liturgice au fost oferite de corul mixt al Catedralei Mitropolitane condus de dna dirijor Angela Angheni.

După citirea pericopei evanghelice, Episcopul Ioan a adresat un cuvânt de învățătură către toți cei prezenți la Cina Domnului.

Și în această zi de duminică, mulți dintre enoriașii veniți în casa Domnului au primit Sfânta Euharistie, lăudând și binecuvântând pe Dumnezeu.

La final, PS Ioan a săvârșit un Tedeum de mulțumire, iar mai apoi a transmis mesajul de binecuvântare al ÎPS Mitropolit Vladimir.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media


Articole postate de același autor
2580

Sfânta Parascheva m-a ajutat să mă căsătoresc

În timpul studenţiei la Iaşi, mi-am cunoscut viitorul soţ din Bu­cureşti. Dându-mi seama că pot sta alături de el toată viaţa, m-am rugat la Sfânta Parascheva pentru căsătorie. Înaintea nunţii au fost multe impedimente, între care şi împotrivirea socrilor. După ce am făcut cununia civilă, piedicile de tot felul au dispărut şi socrii înşişi au […]


Foto