Donație de carte din partea părintelui Ioan Dură

1203

Luni, 19 martie, Biblioteca de carte religioasă din cadrul Universității de Stat din Moldova a primit în dar circa 80 de cărți din bibiblioteca personală a părintelui Ioan Dură, protopop al parohiilor ortodoxe române de Belgia și Olanda.

Cărțile au ajuns la Chișinău prin părintele Mihail Bortă din cadrul Direcției mitropolitane și au fost transmise părintelui profesor Octavian Moșin, responsabil de această bibiotecă religioasă.

Este de menționat faptul că Biblioteca de carte religioasă este unica ce adună peste 10 mii de cărți teologice și de formare duhovnicească și corespunde tuturor cerințelor unei biblioteci universitare.

Biblioteca este amplasată în blocul I al USM și este deschisă publicului de luni până joi.

Aducem sincere mulțumiri părintelui Ioan Dură pentru aceste minunate cărți, care, nădăjduim, vor fi de real folos sufletesc pentru studenții, profesorii și enoriașii dornici de a sorbi din cele sfinte.

 


Articole postate de același autor
1629

Sfințirea Prestolului bisericii „Sf. M. Mc. Dumitru” din mun. Soroca

În Duminica a VII-a după Cincizecime, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Vladimir, Mitropolitul Chișinăului și al întregii Moldove, PS Ioan, Episcop de Soroca, Vicar mitropolitan a săvârșit slujba de sfințire a Prestolului și Sfânta Liturghie în biserica „Sf. M. Mc. Dumitru” din mun. Soroca, la care au participat parohul bisericii și protopopul Sorocii, prot. mitr. Nicolae Craveț, […]


Foto