Donație de carte din partea părintelui Ioan Dură

1629

Luni, 19 martie, Biblioteca de carte religioasă din cadrul Universității de Stat din Moldova a primit în dar circa 80 de cărți din bibiblioteca personală a părintelui Ioan Dură, protopop al parohiilor ortodoxe române de Belgia și Olanda.

Cărțile au ajuns la Chișinău prin părintele Mihail Bortă din cadrul Direcției mitropolitane și au fost transmise părintelui profesor Octavian Moșin, responsabil de această bibiotecă religioasă.

Este de menționat faptul că Biblioteca de carte religioasă este unica ce adună peste 10 mii de cărți teologice și de formare duhovnicească și corespunde tuturor cerințelor unei biblioteci universitare.

Biblioteca este amplasată în blocul I al USM și este deschisă publicului de luni până joi.

Aducem sincere mulțumiri părintelui Ioan Dură pentru aceste minunate cărți, care, nădăjduim, vor fi de real folos sufletesc pentru studenții, profesorii și enoriașii dornici de a sorbi din cele sfinte.

 


Articole postate de același autor
727

Sfântul Ierarh Nicolae serbat la biserica „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie” din municipiul Soroca

„Îndreptător credinței și chip blândeților, învățător înfrânării te-a arătat pe tine turmei tale adevărul lucrurilor. Pentru aceasta ai câștigat cu smerenia cele înalte, cu sărăcia cele bogate. Părinte Ierarhe Nicolae, roagă-L pe Hristos Dumnezeu să mântuiască sufletele noastre.” Joi, 19 decembrie 2019, în ziua pomenirii Sfântului Ierarh Nicolae, Arhiepiscopul din Mira Lichiei, PS Ioan, Episcop […]