De sărbătoarea Intrării în Biserica a Preasfințitei Maicii Domnului, Arhiepiscopul Savva a săvârșit Liturghia la Catedrala “Nașterea Domnului” din Tiraspol

992

La 4 decembrie, de Sărbătoarea Intrării în Biserica a Preasfințitei Maicii Domnului, Arhiepiscopul Savva de Tiraspol și Dubăsari a săvârșit Sfânta Liturghie în incinta Catedralei "Nașterea Domnului" din Tiraspol.

Preasfinției sale i-au coliturghisit preotul Paul Kuzmenik, precum și clericii bisericii.

La ectenia mare, s-au înălțat rugăciuni pentru a scăpa de răspândirea epidemiei dăunătoare - infecția cu coronavirus. Arhiepiscopul Savva a rostit rugăciuni puternice ce se citesc în vremuri de restriște și cînd bântuie molime.

La sfârșitul slujbei, duhovnicii, în frunte cu Înaltpreasfințitul Vladica, au înălțat rugăciuni de slavă cu prilejul marii sărbători domnești a Intrării în Biserica a Preacuratei Fecioare Maria.

Apoi Arhiepiscopul Savva i-a felicitat pe enoriași cu prilejul acestei sărbători și le-a adresat cuvântul arhipastoral de învățătură.

Știre tradusă și preluată de pe diocese-tiras.org


Articole postate de același autor
2127

Invidia împiedică orice bucurie

Un tânar, întrebându-se despre viață, despre suferință și despre fericire, îl întrebă pe un părinte: – Părinte, de ce unii oameni sunt tot timpul mâhniți ? Părintele i-a răspuns, zicând: – Pentru că, de multe ori, ei sunt supărați nu numai de necazurile lor, ci și de bunăstarea și reușita altora.