Actualitate

Cum e să ai o familie cu 16 copii ce au vârste cuprinse între 2 și 26 de ani (Video)

5346

Dacă în fragedă tinerețe zicea că nu va deveni mamă niciodată, odată ajunsă la maturitate, o australiancă pe nume Jeni Bonell a adus pe lume tocmai 16 copii, dând naștere asfel celei mai numeroase familii din Australia.

Viața australiencei Jeni Bonell s-a schimbat atunci când l-a întâlnit pe Ray – viiorul său soț, care provenea și el dintr-o familie numeroasă și nu admitea nici măcar în gând că va avea unul sau doi copii.

Acum, cuplul educă 9 feciori și 7 fetițe, cel mai mare copil având vârsta de 26, iar cel mai mic – 2 ani. Din nefericire, spun soții, nu toți copiii pe care i-au conceput, au supraviețuit. Jeni a suportat, peste ani, 7 avorturi spontane.

Soții nu exclud că familia lor s-ar putea mări și în continuare, însă necesităție financiare își spun, totuși, cuvântul. Săptămânal, familia investește câte 600$ doar în produse alimentare de primă necesitate.

Fiecare shopping înseamnă două cărucioare cu produse alimentare, umplute cu vârf: 17 x 3 litri de butelii cu lapte, 14 cutii cu fulgi de porumb, pâni, 45 de iaurturi și 4 duzine cu ouă, nemaivorbind de alte produse consumabile ca detergentul. În fiecare zi, mașina de spălat a familiei Bonell este inclusă de câteva ori.

Soții susțin că au stabilit un set de responsabilități pentru fiecare copil în parte, fapt care îi ajută extrem de mult în ordine și disciplină. Cea mai obositoare activitate este aranjarea hainelor deja uscate, de aceea anume asta e pedeapsa principală a copiilor neascultători!

sursa ea.md


Articole Asemănătoare
12014

Mai sănătoși sunt copiii mulți în casă

O femeie care nu voia să aibă copii mulți, i-a cerut bătrânului (Paisie Olaru) sfat ce anume să facă. Iar el i-a răspuns: – Dacă fugi de copii, fugi de mântuire. Să nu rămâi la un singur copil, ca să nu-l pierzi și pe acela. Mai sănătoși sunt copiii mulți în casă. Iar unde există numai […]

Articole postate de același autor
52684

Ne îmbolnăvim pentru că ne stresăm prea mult şi uităm să fim fericiţi

Lipim şi dezlipim etichete pe oameni. Tragem pe unii sau pe alţii de mânecă încercând să schimbăm păreri. Ne consumăm energia preocupându-ne de ceea ce gândesc alţii despre noi. Acumulăm frustrări, ne încărcăm sufletele cu griji inutile şi ne alimentăm imaginaţia cu tot felul de închipuiri. Ne îmbolnăvim pentru că ne stresăm prea mult şi […]