Continuă Campania Socială ”Față către Față”

1154

În Duminica după Nașterea Domnului, 15 beneficiari ai Direcției municipale pentru protecția drepturilor copilului din sectoarele Centru și Buiucani ale capitalei au beneficiat de suport din partea Bisericii.

După Sf. Liturghie, oficiată la capela USM, au fost împărțite produse alimentare, dulciuri, jucării și a fost acordat un modest suport financiar pentru fiecare familie.

Câțiva beneficiari au primit bunurile la domiciliu.

Două familii au solicitat haine de iarnă, iar unei mame cu copil nou-născut i s-a identificat un cărucior.

Sincere mulțumiri tuturor persoanelor care s-au implicat în desfășurarea acestei campanii, care va dura până la 20 ianuarie 2021.


Articole postate de același autor
323

Peste 200 de copii și tineri cu dizabilități au primit cadouri, jucării și portocale în Campania filantropică „De Crăciun devii mai bun!”

Cu binecuvântarea ÎPS Mitropolit Vladimir, Sectorul Sinodal Activitate Socială și Caritate al BOM, condus de Dl Serghei Crudu, a desfășurat în cadrul Campaniei filantropice „De Crăciun devii mai bun!” mai multe acțiuni de susținere a copiilor și tinerilor cu dizabilități fizice și intelectuale, a copiilor cu autism, a copiilor cu Sindrom Down, și alte categorii, […]


Foto