Concert pascal prezentat de copiii din parohia Ciorești, Nisporeni, la Mănăstirea Hârbovăț

201

Cu prilejul Sfintei Sărbători a Învierii Domnului, un grup de copiii din parohia Ciorești, Nisporeni, în frunte cu Arhimandritul Siluan Telechi, au prezentat un concert de cântece și scenete creștine la Mănăstirea Hârbovăț.

Bucuria Învierii nu o putem trăi singuri, ci doar dăruind-o celuilalt.

Prin acest concert, copiii au venit să vestească și să împărtășească bucuria Învierii Domnului, iar, prin candoarea lor copilărească, să fie alături de nevoitorii sfintei mănăstiri.

La final, copiilor și părintelui Siluan li s-au adus mulțumiri și înalte aprecieri pentru munca despusă în pregătirea și prezentatarea acestui frumos concert prin care L-au slăvit cu bucurie pe Hristos Cel Înviat.

 

 

 

 

Mai jos puteți urmări câteva secvențe din cadrul concertului prezentat de copiii din parohia Ciorești, Nisporeni:

 


Articole postate de același autor
219

Preasfinţitul Petru, în Duminica a cincea din Postul Mare, a săvârşit Sfânta Liturghie la Catedrala Episcopală din mun. Ungheni

Pe 18 aprilie 2021, în Duminica a cincea din Postul cel Mare, numită a Cuvioasei Maria Egipteanca, Preasfinţitul Petru, Episcop de Ungheni și Nisporeni, a oficiat Sfânta şi Dumnezeiasca Liturghie la Catedrala Episcopală „Sf. Bnc. Knz Alexandru Nevski” din municipiul Ungheni. În dimineața zilei, Preasfinţia Sa a fost întâmpinat de soborul de preoţii slujitori şi creştinii Catedralei. În cadrul Sfintei Liturghii […]