Concert de colinde la Biblioteca Națională a Republicii Moldova

240

Cu binecuvântarea ÎPS Mitropolit Vladimir, în cadrul Caravanei colindelor, organizată și găzduită de Biblioteca Națională a RM din mun. Chișinău, a avut loc un Concert de colinde susținut de Corul de copii "Theotokos" de la Centrul Social-Misionar „Icoana MD Bucuria tuturor celor necăjiți” al Mitropoliei Moldovei și Corul „Axios” din or. Orhei, conduse de Dna Prof. Anghelina Usatii.

La finalul concertului, Dl Serghei Crudu, Președintele Sectorului Sinodal Activitate Socială și Caritate al Mitropoliei Moldovei și Coordonatorul Centrului Social-Misionar „Icoana Maicii Domnului Bucuria tuturor celor necăjiți” a transmis tuturor celor prezenți cuvântul de felicitare, binecuvântările și urările părintești cu prilejul sărbătorilor de iarnă ale ÎPS Mitropolit Vladimir, oferind cadouri și diplome de participare celor aproximativ 60 de colindători, membri ai formațiilor corale sus-menționate.

Copiii au interpretat asemenea îngerilor, care au cântat în noaptea când S-a născut Iisus.

Prin interpretarea și prestația deosebită au reușit să aducă bucurie și mângâiere în sufletele celor prezenți, prin versurile recitate și colindele strămoșești, trăite în duhul iubirii și al păcii aduse de Nașterea Pruncului Dumnezeiesc din Betleem.

Sectorul Sinodal Activitate Socială și Caritate

Sursa: mitropolia.md

 


Articole postate de același autor
11194

Din 5 iunie, slujbele religioase vor fi oficiate în biserici

Începând cu data 5 iunie se permit întrunirile cu caracter religios, precum și oficierea slujbelor în biserici. Pomenirea morților pe 7-8 iunie nu se amână. Totuși, credincioșii vor trebuie să aibă grijă și să respecte măsurile de protecție împotriva coronavirusului. Despre aceasta a anunțat prim-ministrul Republicii Moldova, Ion Chicu, după ședința Comisiei Naționale Extraordinară de […]


Foto