Campania “Un dar pentru biserica de acasă” a poposit în comuna Truşeni

1758

Cu binecuvântarea şi purtarea de grijă a Mitropolitului Vladimir, se desfăşoară Campania “Un dar pentru biserica de acasă”. Luni, 28 martie, s-a ajuns în comuna Truşeni, Întovărăşia Pomilegumicolă Mugurel.

Tatiana Naidina (Craveţ), asistentă medicală în vârstă de 36 ani, mama unei fetiţe de 13 ani, suferă de o boală cruntă: Carcinom lobular invaziv. În luna februarie 2016, în cadrul Institutului Oncologic din Chişinău, i s-a efectuat prima operaţie, urmată de a doua operaţie la începutul lunii martie.

În aceste momente de grele încercări din viaţa acestei familii, Direcţia mitropolitană a răspuns îndemnului de a fi ajutată.

Episcopul Ioan, vicar mitropolitan, însoţit de către părintele Octavian Moşin, care păstoreşte această localitate, a vizitat familia aflată în dificultate. Preasfinţia Sa a dialogat cu sora Tatiana, care e o bună credincioasă şi cu care se cunoaşte încă de pe vremea când slujea în parohia Cotiujenii Mari, Şoldăneşti, de unde e băştinaşă.

Episcopul Ioan a promis să mobilizeze mai multă lume în campania de ajutorare a doamnei, în vederea realizării unui tratament mai eficace în Germania. Iar din partea Mitropoliei i-a dăruit o icoană, cărţi de rugăciuni şi a încurajat-o financiar.

Sora bolnavei, dna Olga Colun, a venit şi cu mesaj înregistrat video către lumea de bună credinţă:

Puteţi ajuta această femeie utilizând datele bancare indicate mai jos: Pentru transferuri în lei MD: Beneficiar: Colun Olga IBAN MD60AG000000022592846652 Acc. No. 22592846652 Banca beneficiarului: BC”MOLDOVA-AGROINDBANK”S.A. CHISINAU, MOLDOVA SWIFT:AGRNMD2X723 Pentru transferuri în EUR: Beneficiar: Colun Olga IBAN MD76AG000000022522258203 Banca beneficiarului: B.C.”MOLDOVA-AGROINDBANK”S.A. CHISINAU CENTRU BRANCH SWIFT:AGRNMD2X Correspondent Bank COMMERZBANK AG., FRANKFURT AM MAIN, GERMANY SWIFT:COBADEFF  

Articole Asemănătoare
1957

Campania “Un dar pentru biserica de acasă” a ajuns la Rezina

Începând cu luna martie, cu binecuvântarea şi purtarea de grijă a Mitropolitului Vladimir, a demarat Campania “Un dar pentru biserica de acasă”. Astăzi s-a poposit în raionul Rezina. A fost mângâiat sufleteşte micuţul Constantin Cazamir de 7 ani, din s. Buşeuca, care este diagnosticat cu distrofie musculară. Copilul a fost vizitat de către Episcopul Ioan, […]

    Articole postate de același autor
    12931

    Cum recunoaştem o femeie creştină?

    Cum recunoaştem o femeie creştină? Cum arată ea? Vestimentaţia spune totul? Sau comportamentul ei? În zilele noastre , lucrurile sunt foarte confuze. Acum bărbaţii poartă haine mai multe femeieşti,  fac gesturi asemenea, de aceea societatea îi categoriseşte ca „gay”. Şi vor să-i mai şi acceptăm… Femeia vrea „egalitate” cu bărbatul, refuză concediul maternal, face culturism, […]