Campania “Un dar pentru biserica de acasă” a poposit în comuna Truşeni

1240

Cu binecuvântarea şi purtarea de grijă a Mitropolitului Vladimir, se desfăşoară Campania “Un dar pentru biserica de acasă”. Luni, 28 martie, s-a ajuns în comuna Truşeni, Întovărăşia Pomilegumicolă Mugurel.

Tatiana Naidina (Craveţ), asistentă medicală în vârstă de 36 ani, mama unei fetiţe de 13 ani, suferă de o boală cruntă: Carcinom lobular invaziv. În luna februarie 2016, în cadrul Institutului Oncologic din Chişinău, i s-a efectuat prima operaţie, urmată de a doua operaţie la începutul lunii martie.

În aceste momente de grele încercări din viaţa acestei familii, Direcţia mitropolitană a răspuns îndemnului de a fi ajutată.

Episcopul Ioan, vicar mitropolitan, însoţit de către părintele Octavian Moşin, care păstoreşte această localitate, a vizitat familia aflată în dificultate. Preasfinţia Sa a dialogat cu sora Tatiana, care e o bună credincioasă şi cu care se cunoaşte încă de pe vremea când slujea în parohia Cotiujenii Mari, Şoldăneşti, de unde e băştinaşă.

Episcopul Ioan a promis să mobilizeze mai multă lume în campania de ajutorare a doamnei, în vederea realizării unui tratament mai eficace în Germania. Iar din partea Mitropoliei i-a dăruit o icoană, cărţi de rugăciuni şi a încurajat-o financiar.

Sora bolnavei, dna Olga Colun, a venit şi cu mesaj înregistrat video către lumea de bună credinţă:

Puteţi ajuta această femeie utilizând datele bancare indicate mai jos: Pentru transferuri în lei MD: Beneficiar: Colun Olga IBAN MD60AG000000022592846652 Acc. No. 22592846652 Banca beneficiarului: BC”MOLDOVA-AGROINDBANK”S.A. CHISINAU, MOLDOVA SWIFT:AGRNMD2X723 Pentru transferuri în EUR: Beneficiar: Colun Olga IBAN MD76AG000000022522258203 Banca beneficiarului: B.C.”MOLDOVA-AGROINDBANK”S.A. CHISINAU CENTRU BRANCH SWIFT:AGRNMD2X Correspondent Bank COMMERZBANK AG., FRANKFURT AM MAIN, GERMANY SWIFT:COBADEFF  

Articole Asemănătoare
1362

Campania “Un dar pentru biserica de acasă” a ajuns la Rezina

Începând cu luna martie, cu binecuvântarea şi purtarea de grijă a Mitropolitului Vladimir, a demarat Campania “Un dar pentru biserica de acasă”. Astăzi s-a poposit în raionul Rezina. A fost mângâiat sufleteşte micuţul Constantin Cazamir de 7 ani, din s. Buşeuca, care este diagnosticat cu distrofie musculară. Copilul a fost vizitat de către Episcopul Ioan, […]

    Articole postate de același autor
    838

    Ce este dragostea?

    Dragostea nu-i atunci când iubești pentru că celălalt este frumos, corect, nebăutor, nefumător, asigurat material, ci atunci când pur și simplu iubești. Dragostea e, probabil, atunci când iubești până și defectele celuilalt. Dacă omul ți se pare frumos, inteligent, talentat, asta nu e neapărat dragoste. Altceva este când îi știi și-i iubești defectele. Atunci când […]