Cadouri pentru copii, haine și încălțăminte – donate Grupului de inițiativă „Voluntarii din Coștangalia”

629

Vineri, 27 noiembrie 2020, cu binecuvântarea ÎPS Mitropolit Vladimir, la Centrul Social-Misionar de la Catedrala Sf. Vineri din Chișinău au fost donate mai multe cadouri pentru copii, haine, încălțăminte și alte daruri Grupului de inițiativă „Voluntarii din Coștangalia”.

Darurile au fost trimise de către diaspora moldovenească din Germania și vor ajunge cu prilejul sărbătorilor de iarnă la familiile numeroase și cu un venit redus, la bătrânii singuratici, dar și la copiii aflați în grija Serviciului de Asistență Parentală Profesionistă din s. Coștangalia, r. Cantemir.

Aducem sincere mulțumiri tuturor donatorilor din Germania, transportatorilor, precum și persoanelor implicate voluntar în organizarea și buna desfășurare a acestor activități frumoase pentru susținerea familiilor nevoiașe din țara noastră!

În aceste timpuri grele, când s-au înmulțit suferințele și necazurile în lume, să întindem mânile noastre către mânile săracilor, ușurându-le povara suferinței și a lipsurilor! Să culegem flori în câmpul dăruirii pentru celălalt!

Dăruind, vei dobândi!

Sectorul Sinodal Activitate Socială și Caritate

Sursa: mitropolia.md


Articole postate de același autor
429

Joia primei săptămîni a Postului Mare

Joi, 18 martie 2021, Prea Sfințitul Nicodim, Episcop de Edineț și Briceni, a oficiat împreună cu soborul de slujitori de la Mănăstirea „Nașterea Domnului”, Zăbriceni, slujba Miezonopticii, a Ceasurilor, Obedniței și Liturghia Darurilor Mai Înainte Sfințite. Slujba cunoscută sub numele de Liturghia Darurilor Mai Înainte sfinţite este de fapt un ritual de împărtăşanie dezvoltat prin […]


Foto