Cadouri pentru copii, haine și încălțăminte – donate Grupului de inițiativă „Voluntarii din Coștangalia”

509

Vineri, 27 noiembrie 2020, cu binecuvântarea ÎPS Mitropolit Vladimir, la Centrul Social-Misionar de la Catedrala Sf. Vineri din Chișinău au fost donate mai multe cadouri pentru copii, haine, încălțăminte și alte daruri Grupului de inițiativă „Voluntarii din Coștangalia”.

Darurile au fost trimise de către diaspora moldovenească din Germania și vor ajunge cu prilejul sărbătorilor de iarnă la familiile numeroase și cu un venit redus, la bătrânii singuratici, dar și la copiii aflați în grija Serviciului de Asistență Parentală Profesionistă din s. Coștangalia, r. Cantemir.

Aducem sincere mulțumiri tuturor donatorilor din Germania, transportatorilor, precum și persoanelor implicate voluntar în organizarea și buna desfășurare a acestor activități frumoase pentru susținerea familiilor nevoiașe din țara noastră!

În aceste timpuri grele, când s-au înmulțit suferințele și necazurile în lume, să întindem mânile noastre către mânile săracilor, ușurându-le povara suferinței și a lipsurilor! Să culegem flori în câmpul dăruirii pentru celălalt!

Dăruind, vei dobândi!

Sectorul Sinodal Activitate Socială și Caritate

Sursa: mitropolia.md


Articole postate de același autor
230

Duminica Sfintei Cruci prăznuită la Catedrala episcopală „Adormirea Maicii Domnului” din municipiul Soroca

În Duminica a treia din Postul Mare dedicată Sfintei Cruci, 4 aprilie 2021, Preasfințitul Părinte Ioan, Episcop de Soroca, Vicar al Mitropoliei Chișinăului și a întregii Moldove a săvârșit Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie la Catedrala episcopală „Adormirea Maicii Domnului” din municipiul Soroca. În cuvântul predicatorial, Episcopul Ioan, a vorbit despre cinstirea semnului Sfintei Cruci, evidenţiind […]