Cadouri pentru copii, haine și încălțăminte – donate Grupului de inițiativă „Voluntarii din Coștangalia”

299

Vineri, 27 noiembrie 2020, cu binecuvântarea ÎPS Mitropolit Vladimir, la Centrul Social-Misionar de la Catedrala Sf. Vineri din Chișinău au fost donate mai multe cadouri pentru copii, haine, încălțăminte și alte daruri Grupului de inițiativă „Voluntarii din Coștangalia”.

Darurile au fost trimise de către diaspora moldovenească din Germania și vor ajunge cu prilejul sărbătorilor de iarnă la familiile numeroase și cu un venit redus, la bătrânii singuratici, dar și la copiii aflați în grija Serviciului de Asistență Parentală Profesionistă din s. Coștangalia, r. Cantemir.

Aducem sincere mulțumiri tuturor donatorilor din Germania, transportatorilor, precum și persoanelor implicate voluntar în organizarea și buna desfășurare a acestor activități frumoase pentru susținerea familiilor nevoiașe din țara noastră!

În aceste timpuri grele, când s-au înmulțit suferințele și necazurile în lume, să întindem mânile noastre către mânile săracilor, ușurându-le povara suferinței și a lipsurilor! Să culegem flori în câmpul dăruirii pentru celălalt!

Dăruind, vei dobândi!

Sectorul Sinodal Activitate Socială și Caritate

Sursa: mitropolia.md


Articole postate de același autor
194

Rugăciune către Sfântul Ierarh Dosoftei, Mitropolitul Moldovei

O, preaînțelepte, Sfinte Ierarhe Dosoftei, ai fost trimis de Dumnezeu, la vreme de strâmtorare, să fii pavăză Bisericii Moldovei. Pentru credința, blândețea, răbdarea și milostenia ta, chipul îngeresc ai primit și vrednic te-ai făcut de înălțimea chemării arhierești. Înțelept tâlcuitor al dreptei credințe, luminător și sfințitor al limbii române, mare iubitor al sfinților și al […]