„Bunătatea se află în inima ta… ” Biserica, alături în încercarea grea a unei mame solitare cu o fiică cu grave probleme de sănătate

621

„Bunătatea este singura limbă internațională, care nu se învață nicăieri, nu se predă de nimeni, ci se află chiar în inima noastră!” 

Elena este o fetiță de 7 anișori, care este crescută cu multă iubire și grijă doar de mămică, ajutată de bunica ei. Povestea acestui copilaș nevinovat, chip al purității și speranței lumii noastre viitoare, ne-a impresionat și sensibilizat foarte mult. Datorită implicării unor oameni cu suflet mare, am reușit să ușurăm puțin situația grea a acestei familii, care luptă cu povara lipsurilor, a bolii și indiferenței.

Astfel, cu binecuvântarea ÎPS Mitropolit Vladimir și datorită generozității și dragostei colaboratorilor Centrului Social-Misionar „Icoana Maicii Domnului Bucuria tuturor celor necăjiți” din Capitală, ce o manifestă permanent față de cei aflați la nevoie, micuța Elena și familia ei s-au bucurat de mai multe daruri: cutii cu scutece, 2 cărucioare pentru copii cu dizabilități, 1 inhalator, 1 blender, 1 cearșaf protector din stofă, haine, plapume, lenjerie de pat și pătuc, precum și un ajutor financiar în sumă de 500 de euro, bani care vor fi folosiți pentru procedurile de reabilitare a fetiței.

Să urmăm în continuare dragostei lui Dumnezeu și să încercăm să vedem în chipul oricărui om aflat în lipsă şi suferinţă chipul Domnului Însuşi, care aşteaptă iubirea şi ajutorul nostru.

Dăruind, vei dobândi!

Sectorul Sinodal Activitate Socială și Caritate

Sursa: mitropolia.md

 


Articole postate de același autor
416

Duminica a IV-a după Pogorârea Duhului Sfânt la Catedrala Mănăstirii Ciuflea – Vindecarea slugii sutaşului

În Duminica a IV-a după Pogorârea Duhului Sfânt, PC Părinte Arhimandrit Nicolae, Duhovnicul-administrator al Mănăstirii Sf. M. M. Teodor Tiron, a săvârșit Sfânta Liturghie în Catedrala Mănăstirii. În predica rostită, Arhimandritul Nicolae a vorbit despre virtuţile sutaşului din textul biblic citit astăzi (Matei 8, 5-13), modelul de credință pe care ni-l oferă sutașul din pericopa evanghelică […]