Alături de vârstnici pentru a-i susține pe timp de COVID -19!

120

Asociația Obștească "Soarta" in după amiaza zilei de azi a distribuit pachete cu produse alimentare si materiale igienice pentru vârstnicii din satul Slobozea Cremene.

Mulțumim mult Fundației MAX pentru susținere financiară și poporului olandez pentru donații pentru vârstnicii din Moldova.

Mulțumim mult Episcopului de Soroca Ioan Moşneguţu, Protopopului de Soroca Nicolae Craveț pentru buna organizare și voluntarii implicați în distribuirea pachetelor direct la ușa vârstnicilor.
Mulțumim mult și adânci plecăciuni familiei Preotului Victor Ungureanu, care împreună cu feciorii săi Serafim și Eleazar au fost voluntarii noștri și au distribuit pachetele la ușile vârstnicilor. O familie model, de la care avem toți ce învăța!
Echipați, protejați și la muncă în alte sate!

Amintim că acest proiect este implementat de Asociația Obștească „Soarta” cu suportul Fundației Max Face Posibilul din donațiile poporului olandez și se realizează în parteneriat cu Vicariatul Soroca.


Articole postate de același autor
2547

Odihneşte, Doamne!

Domnul mi-a dat prieteni buni. Ce fericire să ai prieteni de la care ai ce învăţa! Aşa a rînduit Dumnezeu că am avut ce învăţa şi după ce prietenii mei au plecat în veşnicie. „Domnul a dat, Domnul a luat. Fie numele Domnului binecuvîntat!”(Cartea lui Iov 1:21). Odihneşte, Doamne, suflete adormiţilor robilor tăi! Cîte prietene… […]