Alături de vârstnici pentru a-i susține pe timp de COVID -19!

485

Asociația Obștească "Soarta" in după amiaza zilei de azi a distribuit pachete cu produse alimentare si materiale igienice pentru vârstnicii din satul Slobozea Cremene.

Mulțumim mult Fundației MAX pentru susținere financiară și poporului olandez pentru donații pentru vârstnicii din Moldova.

Mulțumim mult Episcopului de Soroca Ioan Moşneguţu, Protopopului de Soroca Nicolae Craveț pentru buna organizare și voluntarii implicați în distribuirea pachetelor direct la ușa vârstnicilor.
Mulțumim mult și adânci plecăciuni familiei Preotului Victor Ungureanu, care împreună cu feciorii săi Serafim și Eleazar au fost voluntarii noștri și au distribuit pachetele la ușile vârstnicilor. O familie model, de la care avem toți ce învăța!
Echipați, protejați și la muncă în alte sate!

Amintim că acest proiect este implementat de Asociația Obștească „Soarta” cu suportul Fundației Max Face Posibilul din donațiile poporului olandez și se realizează în parteneriat cu Vicariatul Soroca.


Articole postate de același autor
2281

Refuzul iertării sau al cererii iertării…

Refuzul iertării sau al cererii iertării ne ţine inima în neînduplecare. Păstrat în amintirea noastră, răul pe care l-am făcut altuia este o necurăţie care rămâne în noi, ne intoxică în mod continuu şi răspândeşte un miros rău în toată fiinţa noastră, scânteierile sau întunecimile acestei toxine ne stânjenesc ochii şi nu-l putem privi pe […]


Foto