Alături de vârstnici pentru a-i susține pe timp de COVID -19!

160

Asociația Obștească "Soarta" in după amiaza zilei de azi a distribuit pachete cu produse alimentare si materiale igienice pentru vârstnicii din satul Slobozea Cremene.

Mulțumim mult Fundației MAX pentru susținere financiară și poporului olandez pentru donații pentru vârstnicii din Moldova.

Mulțumim mult Episcopului de Soroca Ioan Moşneguţu, Protopopului de Soroca Nicolae Craveț pentru buna organizare și voluntarii implicați în distribuirea pachetelor direct la ușa vârstnicilor.
Mulțumim mult și adânci plecăciuni familiei Preotului Victor Ungureanu, care împreună cu feciorii săi Serafim și Eleazar au fost voluntarii noștri și au distribuit pachetele la ușile vârstnicilor. O familie model, de la care avem toți ce învăța!
Echipați, protejați și la muncă în alte sate!

Amintim că acest proiect este implementat de Asociația Obștească „Soarta” cu suportul Fundației Max Face Posibilul din donațiile poporului olandez și se realizează în parteneriat cu Vicariatul Soroca.


Articole postate de același autor
3106

Cea mai mare frumuseţe a unei femei este cuviinţa

Cea mai mare frumuseţe a unei femei este cuviinţa, căci lipsa de cuviinţă la o femeie este cea mai nenaturală şi mai respingătoare imagine care se poate vedea în lume. Viaţa Sfintei Macrina este un exemplu ilustru de bună cuviinţă, care se cuvine să fie a oricărei femei, în tinereţile ei Cuvioasei Macrina i s-a […]