Adunarea ordinară a preoților din Protopopiatul de Dubăsari și Criuleni

128

 Joi, 5 decembrie 2019, în ziua pomenirii Sf. Apostoli din cei 70 Filimon și Arhip, și a celor împreună cu ei, cu binecuvântarea Înalt Preasfințitului Vladimir, Mitropolitul Chișinăului și al întregii Moldove, în biserica cu hramul «Adormirea Maicii Domnului» din s. Molovata Nouă r. Dubăsari, va avea loc ședința administrativă a preoților din Protopopiatul de Dubăsari și Criuleni.

După Sf. Liturghie și a unui Te-Deum de sănătate, va urma, ca de obicei, mărturisirea preoților de către părintele duhovnic prot. mitr. Ioan Turuta.

În continuare se va desfășura o Conferință pastoral-pedagogică cu tema «Metode interactive moderne pentru idealul educațional la lecția de Religie» susținută de părintele Prot. Iulian Pinteac, paroh al bisericii cu hramul ”Minunea Sf. Arhanghel Mihail” din s. Cocieri raionul Dubăsari.

Vor urma probleme curente și comunicări administrative, dar și o serie de alte detalii, fiind abordate diverse aspecte ce țin de activitatea culturală, pastoral-misionară și administrativă a parohiilor din Protopopiatul de Dubăsari și Criuleni.

Așa să ne ajute Dumnezeu!

sursa http://protopopiat-criuleni-dubasari.md


Articole postate de același autor
9376

PS Ignatie, Episcopul Hușilor: Bat vremuri de prigoană și la porțile țării noastre și ni se va cere o mărturisire reală!

Predica PS-lui Ignatie în cadrul simpozionului dedicat Părintelui Justin Pârvu (video, text): “Ceea ce a lăsat Părintele Iustin, duhul, cuvintele, trăirea lui, luați-le și trăgeți-le în interiorul inimii și veți vedea că trăindu-le din interior, ele vor avea o putere și în exterior” (biserica mănăstirii Paltin, 10 februarie 2018) Sfântul Haralambie este cel care s-a luptat pentru […]