Părintele Savatie Baștovoi a conferențiat la biserica USM

1023

În seara zilei de miercuri, 26 decembrie, la biserica USM s-a săvârșit Acatistul Sf. Duh. Slujba a fost oficiată de către invitatul serii duhovnicești părintele Savatie Baștovoi.

După rugăciune a avut loc lansarea ultimei sale cărți ”Puterea iubirii”, care include gânduri ziditoare de suflet expuse în cadrul a cinci conferințe susținute anul curent de către părintele în Germania, România și Republica Moldova.

Părintele Savatie s-a referit la unitatea Bisericii, care tot mai mult este zdruncinată, precum și la dragostea jertfitoare, ce-i lipsește omului de astăzi.

Au urmat răspunsuri la diverse întrebări, la care părintele a răspuns cu multă amabilitate și dragoste.

Cartea ”Puterea iubirii”, de rând cu alte cărți semnate de către părintele Savatie, pot fi găsite după 1 ianuarie 2019 la biserica universitară.


Articole postate de același autor
1314

Patriarhul României îndeamnă: Să susținem familia tradițională!

Familia a fost şi este constant prezentă în centrul misiunii pastorale şi sociale a Bisericii, deoarece aceasta reprezintă fundamentul societăţii umane. Patriarhul Daniel şi-a arătat, în repetate rânduri, susţinerea faţă de familia tradiţională care trebuie să facă faţă astăzi multiplelor provocări şi crize din societatea contemporană. Familia se găseşte într-o situaţie fragilă şi dificilă, spune Patriarhul nostru, deoarece modelul însuşi […]