Părintele Savatie Baștovoi a conferențiat la biserica USM

934

În seara zilei de miercuri, 26 decembrie, la biserica USM s-a săvârșit Acatistul Sf. Duh. Slujba a fost oficiată de către invitatul serii duhovnicești părintele Savatie Baștovoi.

După rugăciune a avut loc lansarea ultimei sale cărți ”Puterea iubirii”, care include gânduri ziditoare de suflet expuse în cadrul a cinci conferințe susținute anul curent de către părintele în Germania, România și Republica Moldova.

Părintele Savatie s-a referit la unitatea Bisericii, care tot mai mult este zdruncinată, precum și la dragostea jertfitoare, ce-i lipsește omului de astăzi.

Au urmat răspunsuri la diverse întrebări, la care părintele a răspuns cu multă amabilitate și dragoste.

Cartea ”Puterea iubirii”, de rând cu alte cărți semnate de către părintele Savatie, pot fi găsite după 1 ianuarie 2019 la biserica universitară.


Articole postate de același autor
947

Festivalul cântului pascal din Albinețul Vechi

Marți, 10 aprilie 2018, în satul Albinețul Vechi, raionul Fălești, s-a desfășurat festivalul cântului pascal al blagociniei Fălești 2, cu genericul „Cânta-voi Dumnezeului meu”, ediţia a VIII-a, organizat de către Secţia raională Cultură şi Turism în colaborare cu blagocinia 2 din raionul Făleşti. Debutul evenimentului a avut loc în biserică, prin rugăciunea de binecuvântare, săvârșită […]