A demarat Campania ”Față către față”

1082

Sâmbătă, 19 decembrie, în ziua pomenirii Sfântului Ierarh Nicolae, s-a dat start Campaniei Sociale ”Față către față”. Evenimentul s-a desfășurat la biserica cu hramul ”Întâmpinarea Domnului” din incinta Universității de Stat din Moldova.

A fost oficiată Sf. Liturghie în sobor de preoți, în cadrul căreia s-au pus cereri pentru diverse nevoi ale vieții. La final, copilașii prezenți la rugăciune și împărtășanie, au primit dulciuri, fiind felicitați din partea Sf. Nicolae.

La slujbă au fost invitate 20 de familii din cadrul Serviciului Social ”Asistență Personală” și 10 familii din Centrul comunitar pentru copii și tineri ”Andrieș” din subordinea Direcției municipale pentru protecția drepturilor copilului.

Din darurile ce se adună la biserica USM, beneficiarii au primit produse alimentare, jucării și dulciuri, dar și câte 100 de lei pentru fiecare familie.

În după amiaza zilei au fost vizitate 3 familii cu mulți copii din sectorul Râșcani, primind produse alimentare și jucării.

Campania ”Față către față” va dura exact o lună, până la Bobotează, iar în fiecare zi vor fi mângâiați copii și vârstnici cu situație materială precară.

Astfel, îndemnăm oamenii de bună credință să aducă la biserica USM tot ce este potrivit pentru copilași și persoane în etate.

Informații suplimentare la nr de telefon: 079481586 – preot Octavian.


Articole postate de același autor
876

Sondaj CURS: Biserica rămâne instituția în care românii au cea mai mare încredere

Un sondaj realizat de Centrul de Sociologie Urbană și Regională – CURS în perioada 11-15 ianuarie a descoperit că Biserica rămâne în topul încrederii românilor. Potrivit cercetării, 62% dintre români au încredere multă și foarte multă în Biserică. Pe locul doi se află autoritățile locale, respectiv primăriile, care se bucură de încrederea 60% dintre români. […]


Foto