Daruri oferite în biserica „Sf. Proroc Ioan Botezătorul” din satul Pîrlița, cu ocazia pomenirii Sf. Ierarh Nicolae

646

Sâmbăta, 19 decembrie 2020, de sărbătoarea Sfântului Ierarh Nicolae, cu binecuvântarea Preasfinţitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, la biserica ,,Sf. Ioan Botezătorul” din satul Pîrlița, raionul Ungheni, s-a înfăptuit un generos act caritabil.

Acest act de binefacere, a fost realizat la inițiativa Protoiereului Simion Culeac, parohul bisericii menționate și cu suportul Domnului Victor CEPOI, Director General al companiei ,,Angro Global Market” din Chișinău.

Prin darurile oferite cu multă generozitate, s-a făcut o bucurie mare atât pentru copii, cât și pentru părinții. De aceea, copiii și părinții vizați au mulțumit sufletește, atât părintelui paroh, Prot. Simion CULEAC, cât și Dlui Victor CEPOI, pentru dragostea și generozitatea ce s-a arătat față de ei, prin oferirea acestor daruri în această mare zi de sărbătoare.

Biroul de presă al Episcopiei de Ungheni și Nisporeni

Sursa: episcopia-ungheni.md


Articole postate de același autor
9376

Dacă vezi că ai pace netulburată, ai grijă că nu ești pe calea cea bună!

Odată m-am gândit și eu că Sfinții Părinți, când au primit în dar harul, l-au păstrat întreaga viață. Însă aici se spune să nu nădăjduim la aceasta. Domnul dă fiecărui credincios râvnitor harul în dar, însă cere sufletului să lepede conștient, în mod absolut, răul și să se întoarcă cu totul spre bine – înspre […]