Daruri oferite în biserica „Sf. Proroc Ioan Botezătorul” din satul Pîrlița, cu ocazia pomenirii Sf. Ierarh Nicolae

289

Sâmbăta, 19 decembrie 2020, de sărbătoarea Sfântului Ierarh Nicolae, cu binecuvântarea Preasfinţitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, la biserica ,,Sf. Ioan Botezătorul” din satul Pîrlița, raionul Ungheni, s-a înfăptuit un generos act caritabil.

Acest act de binefacere, a fost realizat la inițiativa Protoiereului Simion Culeac, parohul bisericii menționate și cu suportul Domnului Victor CEPOI, Director General al companiei ,,Angro Global Market” din Chișinău.

Prin darurile oferite cu multă generozitate, s-a făcut o bucurie mare atât pentru copii, cât și pentru părinții. De aceea, copiii și părinții vizați au mulțumit sufletește, atât părintelui paroh, Prot. Simion CULEAC, cât și Dlui Victor CEPOI, pentru dragostea și generozitatea ce s-a arătat față de ei, prin oferirea acestor daruri în această mare zi de sărbătoare.

Biroul de presă al Episcopiei de Ungheni și Nisporeni

Sursa: episcopia-ungheni.md


Articole postate de același autor
162

PS Siluan: Să urmăm exemplul Sfântului Dimitrie în ceea ce privește mărturisirea și apărarea dreptei credințe

„Învățătorului dreptslăvitoarei credințe celei întru Hristos, surpătorului și rușinătorului păgânătății, Izvorâtorului de mir, Marelui Mucenic Dimitrie, ostașul cel adevărat al lui Hristos, care s-a arătat Bisericii ca un soare și mare apărător credincioșilor, toți acum cântări de mulțumire și laude din suflet cu dorire aducându-i să-i cântăm: Bucură-te, Izvorâ­­torule de mir, Mare Mucenice Dimitrie!” În […]