Daruri oferite în biserica „Sf. Proroc Ioan Botezătorul” din satul Pîrlița, cu ocazia pomenirii Sf. Ierarh Nicolae

535

Sâmbăta, 19 decembrie 2020, de sărbătoarea Sfântului Ierarh Nicolae, cu binecuvântarea Preasfinţitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, la biserica ,,Sf. Ioan Botezătorul” din satul Pîrlița, raionul Ungheni, s-a înfăptuit un generos act caritabil.

Acest act de binefacere, a fost realizat la inițiativa Protoiereului Simion Culeac, parohul bisericii menționate și cu suportul Domnului Victor CEPOI, Director General al companiei ,,Angro Global Market” din Chișinău.

Prin darurile oferite cu multă generozitate, s-a făcut o bucurie mare atât pentru copii, cât și pentru părinții. De aceea, copiii și părinții vizați au mulțumit sufletește, atât părintelui paroh, Prot. Simion CULEAC, cât și Dlui Victor CEPOI, pentru dragostea și generozitatea ce s-a arătat față de ei, prin oferirea acestor daruri în această mare zi de sărbătoare.

Biroul de presă al Episcopiei de Ungheni și Nisporeni

Sursa: episcopia-ungheni.md


Articole postate de același autor
1362

Unde este iubire adevărată, nu mai încape gelozie

Uneori, între soţ şi soţie se întâmplă lucrul următor: ei se iubesc unul pe celălalt cu putere, cu tărie, cu tandreţe, cu bucurie. Şi unul dintre ei devine gelos pe celălalt – nu faţă de cineva anume care aici şi acum poate pune sub semnul întrebării dragostea lor, ci faţă de trecut. Cel care iubeşte […]