Bucurie mare pentru copiii școlii primare din s. Roşietici, r-ul Florești

1966

Astăzi 8 aprilie 2016 pomenirea Soborul Arhanghelului Gavriil,Odovania praznicului Bunei Vestiri. Bucurie mare pentru copiii școlii primare din satul Roşietici r-ul Florești, care au participat la Liturghia Darurilor mai Înaite Sființite.Au fost prezenți copiii claselor a I-IV .

Elevii au primit Taina Sfiintei spovedaniei la care sau împărtășit cu o deosebită bucurie.La sfîrșitul Sfintei Liturghii, copiii au primit în dar cîte-o cruciuliță precum și dulciuri,făgaduind ca de azi înainte vor fregventa biserica în fiecare duminică.

Este cea mai mare bucurie pentru mine că în această sărbătoare am avut pe cei mai mici în biserica precum se și spune în evanghelia de astăzi:,,Te slăvesc pe Tine ,Părinte, Doamne al Cerului şi al Pământului, că ai ascuns acestea de cei înţelepţi şi de cei pricepuţi şi le-ai descoperit copiilor.

Pr. Gabriel Boboc


Articole Asemănătoare
Articole postate de același autor
3753

Gramatica vieții conjugale. Relațiile înainte de căsătorie

Cu regret foarte mulţi tineri îşi încept viaţa de familie prin faptul că trăiesc împreună. Ei sunt uniţi printr-o viaţă comună, anumite lucruri, şi desigur, acea pasiunee, atracţie pe care o simt unul faţă de altul. Dar toate acestea elimină o perioadă foarte importantă – perioada de pregătire pentru căsătorie…