Mesaj de felicitare adresat PS Siluan, Episcop de Orhei, cu prilejul zilei de naștere

1597

Preasfinţia Voastră!

Cu prilejul aniversării Zilei de naştere, venim cu cele mai frumoase gânduri și Vă adresăm sincere urări de sănătate şi bucurii duhovnicești, dimpreună cu doriri de ajutor sfânt de la Dumnezeu în activitatea pastorală care v-a fost încredinţată.

„Păstorul Cel Bun” (Ioan 10, 11) şi „Arhiereul mărturisirii noastre” (Evrei 3, 1) să Vă dăruiască în continuare aceeaşi râvnă plină de evlavie pentru Sfânta Taină a Arhieriei şi mult ajutor în slujirea Bisericii şi a poporului  dreptcredincios.

Ne rugăm Mântuitorului Hristos să vă dăruiască şi de acum înainte multe şi frumoase aniversări precum şi rodnice şi binecuvântate împliniri spre slava lui Dumnezeu şi spre mântuirea credincioşilor.

Pentru mijlocirea Stăpânei noastre din Ceruri să vă dăruiască Domnul posibilitatea să continuați în puterea sufletească și trupească slujirea rodnică, păstrându-vă în bună sănătate pentru mulți ani.

Întru mulți și mântuitori ani, Preasfințite Stăpâne!

Echipa revistei "Altarul Credinței"


Articole postate de același autor
2468

Sfântul Apostol Ioan Teologul celebrat la Catedrala episcopală „Adormirea Maicii Domnului” din Soroca

În Duminica a VI-a după Paști, a Vindecării orbului din naştere, zi care a coincis cu prăznuirea Sfântului Apostol Ioan Teologul, PS Ioan, Episcop de Soroca, Vicar mitropolitan a săvârșit Dumnezeiasca Liturghie la Catedrala episcopală „Adormirea Maicii Domnului” din orașul Soroca, la care au participat prot. mitr. Nicolae Craveţ, protopop de Soroca și secretar al Vicariatului, […]