A văzut lumina tiparului revista ”Altarul Credinței”, nr. 1-2, 2018

1658

Astăzi a ieșit de sub tipar numărul dublu al publicației bisericești ”Altarul Credinței”, care reflectă principalele evenimente ale anului din viața Mitropoliei Chișinăului și a Întregii Moldove.

Revista include cele mai actuale articole la diverse teme și frământări creștine: dragoste, smerenie, viața de familie etc.

Mâine dimineața revista va ajunge în casele abonaților noștri, iar de astăzi poate fi găsită și la biserica ”Întâmpinarea Domnului” din incinta USM. Astfel, o revistă ar fi un bun dar, pe care l-ați putea oferi omului drag.

Ținem să Vă mulțumim celor care citiți și susțineți această publicație ziditoare de suflet.

Totodată, vă îndemnăm să vă abonați și pentru anul 2019 la orice oficiu poștal.

Indice de abonare – 21556.


Articole Asemănătoare
4344

Atenţie! Campania „FAŢĂ CĂTRE FAŢĂ”

Revista „Altarul Credinţei” în parteneriat cu Asociaţia Studenţilor Creştini Ortodocşi iniţiază în perioada 15 februarie2016 – 15 februarie 2017 Campania „FAŢĂ CĂTRE FAŢĂ”. Intenţionăm să vizităm zilnic câte o familie sau persoană care ne poate servi drept exemplu în depăşirea dificultăţilor şi a crizelor vieţii. Astfel, vrem să demonstrăm că acest pământ are atâţia eroi, […]

Articole postate de același autor
1337

Ediția a V-a a Festivalului Raional al cîntecului pascal „Hristos a Înviat!” la Chiurt, Edineț

În Joia Săptămînii Luminate, la 2 mai 2019, parohia „Înălțarea Domnului” din satul Chiurt, raionul Edineț, a fost gazda unui impresionant concert de cîntece pascale, ce a reprezentat un veritabil buchet de imne de laudă adus Mîntuitorului Hristos drept recunoștință pentru slăvita Sa Înviere, prin care s-a adus omenirii biruința asupra morții și începutul unei […]