Adevărata bucurie vine din prisos de omenie: Campania „Eşti cât dăruieşti” la biserica USM

2735

Adevărata bucurie vine din prisos de omenie, vine din bogăţie interioară. Nu te bucuri cu adevărat decât prin dăruire. Eşti mare şi puternic prin ceea ce poţi dărui altora, nu prin ceea ce poţi lua de la ei. (Ernest Bernea)

Un om care dăruieşte din toată inima primeşte în schimb o bucurie de nedescris. De sfintele sărbători de iarnă, să nu uităm de cei mai trişti ca noi, să dăm din puţinul pe care îl avem şi celui sărman, luând aminte la învăţăturile despre milostenie din Sfânta Evanghelie. Astfel şi în acest an la Biserica “Întâmpinarea Domnului”  s-a dat start camaniei „Eşti cât dăruieşti” pentru a aduce mai multă bucurie şi dragoste semenilor noştri. 

Tinerii din Asociația Studenților Creștini Ortodocși au pregătit jucării, pe care le-au confecţionat pentru a le oferi enoriașilor bisericii, îndemnându-i să jertfească din puținul lor. Unii au dăruit timp, alții o vorbă bună, unii au venit cu un suport material, încât vorba cunoscută: Dar din dar se face rai a prins viață. Mulțumim tuturor celor care se implică, amintind că ,,binele făcut la nevoie, ți-l răsplătește înzecit Dumnezeu când nici nu te gândești’’.

Eşti câtă putere  de jertfă ai. Numai cel ce dă, dovedeşte că este cu adevărat bogat.

 


Articole Asemănătoare
1794

Călătorie de suflet la mănăstirea Zăbriceni

Orice creștin e un pelerin căutător continuu… Îndeosebi tinerii sunt în căutări permanente, în special în relația cu Dumnezeu. Această vară a fost una bogată în tabere, călătorii şi pelerinaje pentru tinerii din ASCO. Cu un gând bun, cu o bnecuvântare s-au avântat să cunoască locurile sfinte ale Moldovei, dar şi din afara ei. Iar […]

Articole postate de același autor
3670

Duminica a IV-a după Paşti la Catedrala Mitropolitană „Nașterea Domnului” din Chișinău

În Duminica a IV-a după Paşti, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Vladimir, Mitropolitul Chișinăului și al întregii Moldove, Preasfințitul Siluan, Episcop de Orhei, Vicar Mitropolitan a săvârșit Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie, la Catedrala Mitropolitană „Nașterea Domnului” din mun. Chișinău. Alături de Episcopul Vicar a înălțat rugăciuni, Prot. mitr. Vadim Cheibaș – secretarul Mitropoliei Moldovei și chelar al […]